Oglasi
Kalendar najava
Najave
Novosti
Članci
Galerije
Pojmovnik
Dokumenti
Kalendari
Trenutak inspiracije ::
Ako Mi netko s ljubavlju i predanošću ponudi list, cvijet, plod ili vodu, prihvatit ću njegovu ponudu.
-- Bhagavad-gita 9.26 --
Oglasi ::
Devarsi Narada d. LOK - Oglas, objavljeno: Ned, 01.03.15. 18:15
 

Kali-kali Yuga Jape

 
Do sada su postojale Kali Yuga Jape, mali brojači koji bi se pritiskali (analogni ili digitalni, čak i na baterijice) i koji bi odbrojavali broj izgovorenih mantri dok mantramo.

Međutim, od sad su na tržištu i Kali-kali Yuga Jape, nešto sasvim novo.Naime, radi se o aplikaciji za androide (za pametne mobitele) koje možete besplatno skinuti na svoj uređaj kada odete na "Trgovina play" i upišete digitalni counteri. Tipkom za pojačavanje zvuka ili tipkalom na ekranu odbrojavate mantre.

Prednost je to što ga u postavkama možete namjestiti da vam svakih 108 otkucaja to kaže. No, kao i kod Kali Yuga Japa ovo preporučujem "ne isprobavati kod kuće" :), ali može dobro doći ako smo zaboravili svoju pravu tradicionalnu japu s malim tulasi kuglicama. E, onda možemo primijeniti Kali-kali Yuga Japu. Zapravo, u takvim situacijama je ovo jako preporučeno, jer nekad se možemo uhvatiti kako kažemo; "Oh, zaboravio sam Japu, nema veze, sad neću mantrati, mantrati ću drugi put", a ovako nema izgovora, dokle god imamo pametni telefon, koji nikad ne zaboravljamo, za razliku od Jape, onda ne može biti izgovora; "Ah sad neću mantrati Japa mi je ostala kod kuće". Bitno je da se mantra bilo to na Kali Yuga Japama ili na Kali-kali Yuga Japama :)
 
               

 Vaš sluga
Devarsi Narada das
 
 
Najnovije
Oglasi
Aktualno
Galerije
Komentari
Prijava ::
Vaišnavski kalendar
Ankete ::
Kada ste zadnji puta naučili napamet novi stih iz šastra?
(34 glasa)
Ovih dana
Nedavno
Odavno
Odavno, i ne sjećate se
Nikada
     
Društvene mreže ::
Slijedi portal.iskcon.hr na Twitter-u
Statistika posjeta ::
Trenutačno su 54 posjetitelja online
 
 
Ova stranica pogledana je 2390 puta.
 
Sponzori ::
ISKCON official ::
Vanjski linkovi ::