Oglasi
Kalendar najava
Najave
Novosti
Članci
Galerije
Pojmovnik
Dokumenti
Kalendari
Trenutak inspiracije ::
Onaj tko s velikom vjerom uvijek prebiva u Meni, tko u sebi uvijek misli na Mene i transcendentalno Me služi s ljubavlju najprisnije je sjedinjen sa Mnom u yogi i najviši je od svih yogija. To je Moje mišljenje.
-- Bhagavad-gita 6.47 --
Oglasi ::
Vrsabha d. SKS - Oglas, objavljeno: Ned, 17.06.18. 04:49
 

Trening samoobrane i preživljavanja u prirodi (za odraslu djecu)

 
Dragi bhakte, primite moje ponizno poštovanje. Sva slava Šrila Prabhupadu!
Bali-Sadacari prabhu (naš ninja iz Vojvodine) me zamolio da u njegovo ime objavim ovu obavijest.
Vaš sluga Vrsabha das

Dragi bhakte, obavještavam sve zainteresirane teenage-re i njihove roditelje da ću održati ninja kamp u prirodi od 20. - 29. jula (srpnja). To bi bio program tehnika preživljavanja u prirodi i za početak, tehnike samoobrane.

Tu bi bili uvršteni i kondicijski treninzi, planinarenje (pješačimo ujutro po planini...) Treninzi su ujutro od 5h-8h i popodne od 17h-20h. Doručak je oko 8:30h. Ručak je oko 14-14:30h, a večera nakon treninga.

Imamo razne uzraste, i dječake i djevojčice. Donja granica bi bila 9 godina. Ne znam za propise ako dijete dolazi iz inostranstva, da li treba suglasnost roditelja i sl. Uglavnom, roditelji su dobrodošli, jer su djeca ispod 14 godina dosta vezana za njih. Mogu raditi sa 40 polaznika.

Međutim, planinarski dom nema toliki kapacitet: max 60 njih, a već mojih ninji ima 30. Naravno, ako neko bude želio u šatoru, onda se ne plaća smještaj. Cijena programa je 160 Eura. Ako nije smještaj u domu, onda je 130 Eura. Postoji i motel 4km od planinarskog doma. Ako bi neko htio pravi komfor. Međutim, ne znam koje su cijene.

Od polaznika tražim određenu disciplinu. Nisam strog, ali ne smijem popuštati i definitivno ne toleriram foliranje. Nikad ne tjeram nekog preko granice, ali mora biti disciplina, jer ima dosta ljudi, a i cilj nam je da se stvori neka sadhana.

Svi zainteresirani roditelji neka pišu na e-mail adresu moje supruge Mathure-Kišori: mila.nastov@gmail.com ili neka se jave na telefone (za svaki je pozivni broj +381) (0)64/1988-669, (0)62/186-3148, (0)63/8966-727.

Vaš sluga Bali-Sadacari das

Kontakt osoba: Vrsabha d. SKS
Kontakt podaci: vrsabha@gmail.com
 
 
Najnovije
Oglasi
Aktualno
Galerije
Komentari
Prijava ::
Vaišnavski kalendar
Ankete ::
Kada ste zadnji puta naučili napamet novi stih iz šastra?
(30 glasova)
Ovih dana
Nedavno
Odavno
Odavno, i ne sjećate se
Nikada
     
Društvene mreže ::
Slijedi portal.iskcon.hr na Twitter-u
Statistika posjeta ::
Trenutačno su 24 posjetitelja online
 
Vi ste . posjetitelj danas i 3914. posjetitelj u posljednjih 30 dana (unique visitors).
 
Ova stranica pogledana je 403 puta.
 
Sponzori ::
ISKCON official ::
Vanjski linkovi ::