Članci
Kalendar najava
Najave
Novosti
Galerije
Oglasi
Pojmovnik
Dokumenti
Kalendari
Trenutak inspiracije ::
Nakon mnogo rođenja i smrti onaj tko ima pravo znanje predaje se Meni, znajući da sam Ja uzrok svih uzroka i sve što postoji. Takva velika duša vrlo je rijetka.  
-- Bhagavad-gita 7.19 --
Članci ::
Članak, objavljeno: Pon, 10.03.08. 05:19
 

Serijal "Prosjak"

 
Četiri dijela...
 
 

PROSJAK I:

Meditacije i molitve Svevišnjem Gospodinu

Duboka promišljanja u obliku osobnog dijaloga s Bogom podsjećaju čitatelja na nužnost posvečivanja vremena duhovnome rastu uz svjetovne dužnosti. Napisana lako čitljivim, nesektaškim stilom, ova se knjiga bavi temama poput ljubavi, strpljivosti, poniznosti, samilosti, odlučnosti. Autor te teme predstavlja ne kao neobična razmišljanja iz drugog doba, već kao nužno oruđe održavanja zdrava razuma u svijetu koji je daleko od normalnog i koji je pun sukoba i stresa.

190 stranica, 15 umjetničkih fotografija, meki uvez, cijena 60 kn

 

 

PROSJAK II:

Vapaj za milošću

Ova duboko nadahnjujuća ponuda Gospodinu i Njegovim bhaktama predstavlja predivan nastavak knjige Prosjak I: Meditacije i molitve Svevišnjem Gospodinu. Ova će vas zbirka molitvi, meditacija i eseja oduševiti tjerajući vas na suze, smjeh i osobito dodirujući najskrovitiji dio vas, koji vapi za milošću. Ovu knjigu morate pročitati, naručite je sada i spremite se za Gospodinovu milost!

160 stranica, 15 umjetničkih fotografija,meki uvez, cijena 60 kn

 

 

 

PROSJAK III:

Lažni ego: največi neprijatelj duhovnoga vođe

Ova kao i ostale knjige Bhakti Tirthe Swamija pisana je kako bi nam pomogla da naše istinsko, najviše jastvo upravlja našim životom dok se krećemo ka ostvarenju svojeg najvećeg potencijala i najvišeg dobra. Ova knjiga predstavlja njegov posljednji doprinos koji nam pomaže u razumijevanju da je naša životna sila naša Božanska sila. Karakteristično za sve istinske vođe Bhakti Tirtha Swami poučava s ljubavlju, osobnim primjerom.

197 stranica, 15 umjetničkih fotografija, meki uvez, cijena 60 kn

 

 

PROSJAK IV:

Umri prije umiranja

Ovu najnoviju ponudu molitvi i meditacija započeo je Bhakti Tirtha Swami nakon što mu je dijagnosticiran karcinom u uznapredovalom stadiju. Kroz ove prosvjetljujuće meditacije sudjelujemo u procesu koji on naziva "umri prije umiranja". Lako je uzeti mnoge prilike kao i sam život zdravo za gotovo, no kad više nemamo takve prilike često smo prislijeni razmišljati o dobrobiti koju smo imali u prošlim situacijama. Stoga je važno govoriti i činiti sada ono što je najbolje za sve, jer kad napustimo tjelo duša odlazi ka slijedećem odredištu.

156 stranica, 21 umjetnička fotografija, meki uvez, cijena 60 kn

 

 

Knjige možete naručiti na:

Goran Chloupek (Gaura-Sankirtana das)
e-mail: btswami_knjige@yahoo.com
telefon: 091 3490759

 
Najnovije
Oglasi
Aktualno
Galerije
Komentari
Prijava ::
Vaišnavski kalendar
Ankete ::
Kada ste zadnji puta naučili napamet novi stih iz šastra?
(34 glasa)
Ovih dana
Nedavno
Odavno
Odavno, i ne sjećate se
Nikada
     
Društvene mreže ::
Slijedi portal.iskcon.hr na Twitter-u
Statistika posjeta ::
Trenutačno je 111 posjetitelja online
 
 
Ova stranica pogledana je 1739 puta.
 
Sponzori ::
ISKCON official ::
Vanjski linkovi ::