Članci
Kalendar najava
Najave
Novosti
Galerije
Oglasi
Pojmovnik
Dokumenti
Kalendari
Trenutak inspiracije ::
Ovu Moju božansku energiju, koja se sastoji od triju guna materijalne prirode, teško je nadići, ali oni koji su se predali Meni mogu je lako nadići.
-- Bhagavad-gita 7.14 --
Članci ::
Članak, objavljeno: Sub, 01.12.07. 18:13
 

Vidljivo ime VVZ fund-raising tražilice prilikom instalacije u vaš IE7 ili Firefox 2.0 browser od danas je: "Ask.com Search"!

 
Ukoliko ste do sada oklijevali na vaš kompjuter instalirati VVZ fund-raising tražilicu zbog njenog vidljivog imena u desnom gornjem kutu vašeg browser-a, taj problem sada je riješen.
 
 

Dragi posjetitelji portala

Na molbu nekih od vas, ime VVZ fund-raising tražilice vidljivo u gornjem desnom kutu vašeg IE7 ili Firefox 2.0 browsera od danas je: "Ask.com Search". Naime, taj naziv bit će ispisan u popisu tražilica instaliranih u vaš browser.

Do sada je to vidljivo ime bilo "VVZ fund-raising search engine" i dobio sam informaciju da je nekima od vas to smetalo (kada su recimo tražilicu htjeli instalirati na svom kompjuteru na poslu i sl.). Stoga je to vidljivo ime sada promijenjeno i svi kojima je staro vidljivo ime bilo jedini razlog za ne-istaliranje tražilice u vaš browser sada klikom na link na dnu ovog teksta mogu pristupiti instalaciji.

Ukoliko već imate od prije dodanu tražilicu u svoj browser, a vidljiv natpis "VVZ fund-raising search engine" vas ne smeta možete ga ostaviti... ne trebate ništa mijenjati jer funkcionalnost tražilice ostaje ista bez obzira na njen vidljiv naslov u browseru.

No, ukoliko već imate instaliranu staru "verziju" vidljivog imena (VVZ fund-raising search engine), a želite novu (Ask.com Search) trebate tražilicu prvo deinstalirati, a zatim ponovo instalirati u vaš browser.

Uputa za deinstalaciju tražilice:

Kliknite najprije na "Change Search Defaults..." u gore vidljivom padajućem meniju, proglasite neku drugu tražilicu svojom default tražilicom i zatim maknite "VVZ fund-raising search engine" (remove).

Instalacija VVZ fund-raising tražilice s novim imenom:

Za one koji koriste starije verzije browsera... vidljiv naslov VVZ search početne stranice također je izmijenjen:

http://register.chpadmin.co.uk/asksearch.htm

Vaš sluga, Deva d.

 
Najnovije
Oglasi
Aktualno
Galerije
Komentari
Prijava ::
Vaišnavski kalendar
Ankete ::
Kada ste zadnji puta naučili napamet novi stih iz šastra?
(34 glasa)
Ovih dana
Nedavno
Odavno
Odavno, i ne sjećate se
Nikada
     
Društvene mreže ::
Slijedi portal.iskcon.hr na Twitter-u
Statistika posjeta ::
Trenutačno je 55 posjetitelja online
 
 
Ova stranica pogledana je 1018 puta.
 
Sponzori ::
ISKCON official ::
Vanjski linkovi ::