Članci
Kalendar najava
Najave
Novosti
Galerije
Oglasi
Pojmovnik
Dokumenti
Kalendari
Trenutak inspiracije ::
Da bih izbavio pobožne, uništio bezbožne i ponovno uspostavio načela religije, pojavljujem se milenij za milenijem.
-- Bhagavad-gita 4.8 --
Članci ::
Članak, objavljeno: Ned, 14.09.08. 10:09
 

Službeni portal VVZ-a postavljen online!

 
Portalu možete pristupiti s adresama:
http://www.vvz.hr/ i http://www.hare-krisna.com/
 
 

Dragi bhakte,

na svepovoljni dan pojave HDG Srila Prabhupade, samo nekoliko sati nakon što smo svi skupa proslavili pojavu dragog nam Gospodina Krsne, kao ponudu Gospodinu Krišni i Šrila Prabhupadi za njihove dane pojave WEB tim VVZ-a postavio je online novu http://www.vvz.hr/ stranicu.

Ovom prilikom PUUNOO bih se zahvalio na suradnji svim bhaktama koji su doprinijeli da http://www.vvz.hr/ stranica ugleda svjetlo dana. A to su:


Programeri:

  • Bh. Srđan
  • Deva das

Prevoditelji:

  • Bhn. Anita Kosić
  • Bh. Ante Bubalo
  • Bh. Daniel Kapeleti
  • Bh. Jurica Delalić
  • Nitai Karuna dd
  • Bh. Saša Momić
  • Tirtha Sevana d.

Lektori:

  • Adhika dd
  • Nitai Karuna dd

Velika zahvala i svim članovima Odbora za vanjske komunikacije VVZ-a čiji članovi su svojim prijedlozima, savjetima i nadasve iskrenom i aktivnom podrškom doprinijeli realizaciji ovog projekta.

Hvala i Bh. Filipu i mnogim drugim bhaktama na predivnim slikama koje su objavili na ovom portalu od kojih smo neke već iskoristili za galerije na http://www.vvz.hr/. Samo naprijed... trebamo još prekrasnih slika ekstatičnih bhakta koje će nas na najljepši način predstaviti javnosti.

Ukoliko sam nekog bhaktu nehotice izostavio s popisa zahvala najponiznije ga molim da mi oprosti (i javi mi se tako da propust mogu ispraviti).


Nadamo se da će vam se stranica dopasti... još nekoliko dana pojedine rubrike na http://www.vvz.hr/ dojmit će se pomalo praznima, no s vremenom će, kao i na ovom portalu, i na službenom biti mnoštvo sadržaja.

Svi sadržaji na službenom portalu bit će uvijek prilagođeni prezentaciji Šrila Prabhupadinog učenja novim ljudima (hrvatskoj javnosti općenito).

Nakon što se službeni portal uhoda s radom (trenutačno je u beta verziji) možete očekivati i novo ruho ovog našeg portala vjernika.

Do tada... prosurfajte novom stranicom... iako je napravljena za nove ljude ima na njoj zanimljivih sadržaja i za bhakte: vaišnavski kalendar, vrlo detaljni pojmovnik, izgovor sanskritskih pojmova, slanje informacija o postovima i ekadasijima SMS-om i sl. O svemu tome više uskoro i ovdje... za sada je samo važno spomenuti da su mnoge napredne opcije na novoj stranici rezervirane samo za registrirane korisnike. Registracija je slobodna i sve što vam za nju treba je valjana e-mail adresa.

Očekujemo naravno i vaše komentare, prijedloge, kritike, ispravke... sve je još uvijek u fazi testiranja (beta verzija). Ukoliko primijetite neke nepravilnosti u radu stranice vaša pomoć je dobrodošla. Zbog mnoštva sadržaja koji je već online (oko 3000 tekstova) neki tekstovi (iako već objavljeni na stranici) nisu još prošli završnu lekturu... pa vas što se toga tiče molimo za još malo strpljenja...

Puno pozdrava svima. Hare Krsna.

Vaš sluga, Deva das


deva@pamho.net

 
Najnovije
Oglasi
Aktualno
Galerije
Komentari
Prijava ::
Vaišnavski kalendar
Ankete ::
Kada ste zadnji puta naučili napamet novi stih iz šastra?
(34 glasa)
Ovih dana
Nedavno
Odavno
Odavno, i ne sjećate se
Nikada
     
Društvene mreže ::
Slijedi portal.iskcon.hr na Twitter-u
Statistika posjeta ::
Trenutačno su 132 posjetitelja online
 
 
Ova stranica pogledana je 1696 puta.
 
Sponzori ::
ISKCON official ::
Vanjski linkovi ::