Članci
Kalendar najava
Najave
Novosti
Galerije
Oglasi
Pojmovnik
Dokumenti
Kalendari
Trenutak inspiracije ::
Uvijek misli na Mene, postani Moj bhakta, odavaj Mi poštovanje i obožavaj Me. Tako ćeš, potpuno svjestan  Mene, sigurno doći k Meni.  
-- Bhagavad-gita 9.34 --
Članci ::
Članak, objavljeno: Pet, 24.05.13. 12:01
 

Kirtan retreat: Posljednji poziv

 
Pismo Sacinandane maharaja
 
 

Dragi bhakte i prijatelji,
Primite moje najbolje želje. Sva slava Srila Prabhupadi.

Uskoro će početi Kirtan Retreat Svetog Imena na otoku Ižu – koji će trajati od subote 8. lipnja do subote 15. lipnja. Želim srdačno pozvati sve vas koji se još uvijek niste prijavili da to učinite što je prije moguće. Još uvijek ima slobodnih mjesta.

Dok sjedim ovdje u Gaura Bhavanu, pored jezera Neuruppin, pripremam svoje lekcije za Retreat. Ove ću godine govoriti na temelju knjige Hari nama Cintamani Srila Bhaktivinode Thakure – koja je jedinstveni vodič za näma japu i kirtan. Dok listam stranice knjige – postajem sve više nadahnut i jedva čekam s vama podijeliti Thakurine dragulje. Uvjeren sam da će vas ovaj Retreat opunomoćiti, kao nijedan od prethodnih retreata, da poboljšate svoju praksu mantranja s ukusom.

Dopustite mi da zaželim posebnu dobrodošlicu bhaktama i prijateljima s Balkana. Zbog vrlo zgusnutog rasporeda u mome pisanju nisam u mogućnosti dolaziti u vaše zemlje onoliko često koliko sam običavao. Nedostajete mi! Ljubazno mi podarite zadovoljstvo vašeg nektarskog društva i dopustite mi da vas služim s vrlo moćnim duhovnim uputama. Ovo je naša najbolja prilika da se susretnemo.

Molim vas da pronađete slobodno vrijeme i dođete u velikom broju! Naravno, naši međunarodni gosti također su više nego dobrodošli. Kao posebne goste ove smo godine pozvali Ojasvi Prabhua i Gaurahari Prabhua, koji će svakoga dana voditi nadahnjujuće kirtane i japa radionice.

Želim vam sve najbolje,
Sacinandana Swami

P.S. Ovdje je mali dragulj Srila Bhaktivinode Thakure za vas:

“Samo vlastitim naporima nitko na ovome svijetu ne može pobijediti nepažnju. Takva pobjeda moguća je samo uz Tvoje milostive blagoslove. Nemoguće je za bilo koju jivu da pobijediti nepažnju osobnim naporima. Tvojom milošću, o, Gospodine, to se može vrlo lako postići. Stoga je apsolutno neophodno da Te molimo za milost s velikom poniznošću, jer je to jedino sredstvo spasenja.”

 

 

Povezano:

Najnovije
Oglasi
Aktualno
Galerije
Komentari
Prijava ::
Vaišnavski kalendar
Ankete ::
Kada ste zadnji puta naučili napamet novi stih iz šastra?
(34 glasa)
Ovih dana
Nedavno
Odavno
Odavno, i ne sjećate se
Nikada
     
Društvene mreže ::
Slijedi portal.iskcon.hr na Twitter-u
Statistika posjeta ::
Trenutačno je 79 posjetitelja online
 
 
Ova stranica pogledana je 1166 puta.
 
Sponzori ::
ISKCON official ::
Vanjski linkovi ::