Članci
Kalendar najava
Najave
Novosti
Galerije
Oglasi
Pojmovnik
Dokumenti
Kalendari
Trenutak inspiracije ::
Ja sam izvor svih duhovnih i materijalnih svjetova. Sve izvire iz Mene. Mudre osobe koje to savršeno dobro znaju služe Me s predanošću i obožavaju Me svim srcem.
-- Bhagavad-gita 10.8 --
Članci ::
Članak, objavljeno: Čet, 29.08.13. 12:14
 

Treći sastanak farmera - pozivnica

 
 

Hare Krišna, dragi bhakte!

Molim sve vaišnave da prime moje ponizno poštovanje.

Evo pišem ovu informaciju u ove kasne sate i to na Janmaštami a vjerovatno je tako moralo biti jer gdje je prisutan Krišna i Njegov stariji brat Balarama tu je neizbježno prisutan Vrindavan.

Vrindavan je mjesto gdje pasu Krišnine kravice, gdje se provode vječne zabave Krišne i Balarama mjesto gdje majka zemlja rađa neopisivim različitim plodovima. Vrindavan je želja mnogih bhakta a opet neki kažu da je Vrindavan tamo gdje se slavi sveto Ime.I sva ta razmišljanja bila su velika inspiracija mnogim bhaktama da pokušaju organizirati kopiju Vrindavana na različitim mjestima po cijelom svijetu.

          Zato imam čast da vas pozovem na 3.skup farmera koji će se ove godine održati u Virovitici. Glavna tema biti će kako organizirati vaišnavsku zajednicu svjesnu Krišne u vremenu kojem živimo. Projekt u Virovitici prezentirat će Kakudmi Prabhu i Ati Candra Caitanya Prabhu.

  Ove godine skup će se održati 28.09. a uslučaju kiše dan poslije. Kao i prethodna dva puta doći će i H.D.G Smita Krišna Swami dati podršku ovom skupui podjeliti  svoje dragocjeno iskustvo sa raznih  sličnih mjesta gdje je tokom svih ovih godina imao priliku puno toga naučiti.

        Program je zamišljen da traje jedan dan a odvijat će se na slijedeći način:
Polazak iz Zagreba u 05:00 i dolazak do 09:00 zatim doručak koji će biti podjela onoga što donesete sa sobom. Bilo bi lijepo da svako ponese barem jednu preparaciju.

Zatim šetnja po zemlji koju su bhakte kupili i prezentacija bhakta koji će tamo živjeti i to bi trebalo trajati do ručka koji se planira kod Upanande Prabhua oko 14:00 - 15:00 sati.

Naravno biti će tu vremena za podjelu iskustava od bhakta koji su uspjeli u nekoj mjeri približiti se tom Idealu Vrindavana  i naravno od onih koji su pokušali ali nisu uspjeli u tome. Također u pauzama možete podjeliti svoja najnovija iskustva na poljoprivredi  i slično. Ovo je samo neka ideja no vidjeti ćemo kako će uistinu sve to na kraju ispasti. Mi imamo svoj plan a Krišna ima svoj.

Svakako treba ponijeti prikladnu odjeću za šetnju po prirodi, donaciju za ručak i putnu kartu za Gurua i ako neko bude inspiriran i ima mogućnost može dati donaciju za ovaj novi projekt bhaktama koji su kupili tamo zemlju i dali mogućnost možda baš i vama da u budućnosti dođete tamo i živite zajedno sa njima.

Sve što vas još zanima možete dobiti info. od Vijaya Gaurange Pr.i Dharmasetu dasa.

Moja e-mail adresa je dharmasetuffl@gmail.com

Molim da se prijavite do najkasnije 23.09. tako da možemo organizirati prijevoz za sve koji žele ići.

Sretan Šri Krišna Janmaštami želi vam

Dharmasetu das

 

Povezano:

Najnovije
Oglasi
Aktualno
Galerije
Komentari
Prijava ::
Vaišnavski kalendar
Ankete ::
Kada ste zadnji puta naučili napamet novi stih iz šastra?
(34 glasa)
Ovih dana
Nedavno
Odavno
Odavno, i ne sjećate se
Nikada
     
Društvene mreže ::
Slijedi portal.iskcon.hr na Twitter-u
Statistika posjeta ::
Trenutačno su 33 posjetitelja online
 
 
Ova stranica pogledana je 1588 puta.
 
Sponzori ::
ISKCON official ::
Vanjski linkovi ::