Članci
Kalendar najava
Najave
Novosti
Galerije
Oglasi
Pojmovnik
Dokumenti
Kalendari
Trenutak inspiracije ::
Ja sam izvor svih duhovnih i materijalnih svjetova. Sve izvire iz Mene. Mudre osobe koje to savršeno dobro znaju služe Me s predanošću i obožavaju Me svim srcem.
-- Bhagavad-gita 10.8 --
Članci ::
Članak, objavljeno: Pon, 15.09.14. 20:13
 

Farma konferencija u Sv. Ivanu Zelini

 
 

Dragi bhakte, moje ponizno poštovanje!

Kao što se moglo vidjeti na rasporedu turneje Njegove Svetost Smita Krišna Swamija ove godine farma konferencija biti će 27 ili 28.ovog mjeseca.

Sada se zna i mjesto a to je kod Rudre Prabhua i Mt. Vedavati u Sv. Ivanu Zelini. Plan je da bude 27. subota a u slučaju kiše u nedelju 28.ovog mjeseca. Svi koji su bili do sada upoznati su da je ovo druženje puno novih realizacija oko rada na zemlji a za one koji još nisu bili evo mali osvrt na prethodna druženja.

Prve godine bili smo kod Madhu Manohara i on je govorio o sirovoj prehrani, odveo nas do svoje zemlje i pokazao što on radi na njoj.

Kasnije svako od nas je u kratkim crtama objasnio što on radi na svojoj zemlji Slijedeće godine bili smo u Ličkoj Jesenici i tamo smo nastavili korak dalje. Kako radimo na zemlji bila je glavna tema, mali seminar o obrezivanju voćaka, važnost kvalitete zemlje, kako se radi kvalitetan kompost od kravlje balege i dotaknuli smo važnost ekonomije svakog osobnog ili zajedničkog projekta.

Zatim prošle godine upoznali smo bhakte koji su započeli novi projekt u Virovitici i njihovu farmu.

I ove godine nastavljamo dalje kod Rudre Prabhua u Zelini. Glavna tema biti će ekonomija svakog projekta i molim da svi razmislite o tome i date svoj doprinos sa svojim idejama ili praktičnim realizacijama.

Zatim Vijaya Gauranga ima malo iznenađenje u obliku demonstracije nekih alatki za rad na zemlji, domaćin Rudra predstavit će važnost pravljenja zelenih gustih sokova za zdravlje svakog od nas.

Naravno biti će tu svježe informacije sa farma konferencije iz Njemačke farme i na kraju interaktivan razgovor o svim ovim temama personalno sa osobama za određenu temu koja vas najviše zanima. Cijelo vrijeme biti će sa nama i inicijator ovih konferencija Njegova Svetost Smita Krišna Swami koji će svojim iskustvom i znanjem dati doprinos ovom druženju.

Početak bi trebao biti u 09:00 sati. Ručak u 14:00.

Molim vas da ponesete donaciju za ručak a ako ste u mogučnosti bilo bi lijepo da sakupimo i neku donaciju za putne troškove od duhovnog učitelja.

Također ako bi netko htio pomoći raditi ručak za bhakte neka mi se javi.

Molim sve zainteresirane da mi se jave na e-mail do 25.09., četvrtak.

Moj e-mail je dharmasetuffl@gmail.com ili
broj mob: 0912388-882

također može i na broj mob.
Vijaye Gaurange Prabhua 098981-4046

 
Najnovije
Oglasi
Aktualno
Galerije
Komentari
Prijava ::
Vaišnavski kalendar
Ankete ::
Kada ste zadnji puta naučili napamet novi stih iz šastra?
(34 glasa)
Ovih dana
Nedavno
Odavno
Odavno, i ne sjećate se
Nikada
     
Društvene mreže ::
Slijedi portal.iskcon.hr na Twitter-u
Statistika posjeta ::
Trenutačno je 131 posjetitelj online
 
 
Ova stranica pogledana je 1172 puta.
 
Sponzori ::
ISKCON official ::
Vanjski linkovi ::