Članci
Kalendar najava
Najave
Novosti
Galerije
Oglasi
Pojmovnik
Dokumenti
Kalendari
Trenutak inspiracije ::
Kao što utjelovljena duša prolazi kroz dječaštvo, mladost i starost, tako i u trenutku smrti prelazi u drugo tijelo. Razboritu osobu ne zbunjuje takva promjena.
-- Bhagavad-gita 2.13 --
Članci ::
Članak, objavljeno: Čet, 20.11.14. 16:43
 

Prabhupada maraton iz fotelje?!

 
 

Dobro ste pročitali! Kao što znate, početkom prosinca svake godine započinje Šrila Prabhupada maraton kada bhakte iz cijelog svijeta ujedinjenim snagama ulažu više truda kako bi dijelili knjige o Krišni širom planete i na taj način pomogli svima da postanu svjesni Krišne, budu sretni i vrate se nazad k Njemu. Uključite se i vi iz vašeg doma! Pridružite nam se u izradi e-knjiga koje odlaze u sve kutke svijeta!

Kako? Jednostavno je. Preuzmite neki tekst od nas i pretipkajte ga (svatko to može), a ako poznajete osnove rada u Photoshopu ili nekom drugom grafičkom programu, pomozite nam s obradom slika. Skeniranje također dolazi u obzir. Ako i ne znate ništa od ovog, sve se može naučiti! Mjesec dana maratona je dovoljno dugo razdoblje i nema stresa ni požurivanja. Možete nam i pokloniti ili posuditi stare časopise ili tekstove o svjesnosti Krišne.

Kao što je Tamal Krišna Goswami napisao: “Sjećam se obećanja koje mi je Prabhupada dao u Bombayu: Ako neko žrtvuje osjetilno zadovoljstvo predajući svoj život širenju svjesnosti Krišne, u vrijeme njegove smrti Gospodin Caitanya će osobno doći, zanemariti njegove moguće nedostatke te ga povesti natrag Bogu.” (“Sluga od sluge”, poglavlje 15, “Plešući uz Brihad mridangu”)

Vaš sluga
Lila Purusottama das
ldragice@inet.hr 

 
Najnovije
Oglasi
Aktualno
Galerije
Komentari
Prijava ::
Vaišnavski kalendar
Ankete ::
Kada ste zadnji puta naučili napamet novi stih iz šastra?
(34 glasa)
Ovih dana
Nedavno
Odavno
Odavno, i ne sjećate se
Nikada
     
Društvene mreže ::
Slijedi portal.iskcon.hr na Twitter-u
Statistika posjeta ::
Trenutačno je 106 posjetitelja online
 
 
Ova stranica pogledana je 1467 puta.
 
Sponzori ::
ISKCON official ::
Vanjski linkovi ::