Članci
Kalendar najava
Najave
Novosti
Galerije
Oglasi
Pojmovnik
Dokumenti
Kalendari
Trenutak inspiracije ::
Gospodin nikoga ne mrzi, niti voli, iako se tako čini.
-- Vedanta-sutra 2.1.34 --
Članci ::
Članak, objavljeno: Sri, 24.08.16. 14:48
 

AG Harinam tour 2016 report

 
 
Ovogodišnji AG tour trajao je od 10.08 do 21.08 a ukupno smo prevalili oko 1665 km u dva automobila. Podjelilo se 446 knjiga Srila Prabhupada a odsvirali smo 18 harinama i sudjelovali u organizaciji jednog ekstatičnog javnog programa u Zadru.

Također, zvali su nas - bezbrojni osmjesi :-) (njih smo djelili bez škrtarenja tisućama radoznalih turista)


Atmosfera tijekom turneje bila je jako pozitivna, svi su bhakte lijepo koperirali i trudili se maksimalno da ljudi dobiju Sveto Ime a pokoji sretnici i knjigu Srila Prabhupada za što su svakako najzaslužniji Vaikuntha-murti prabhu i Vedanta-krit prabhu.


Na riječkom korzu jedan je mladić kupio cijeli set knjiga i japu! Knjige su kupovali i turisti, mladi i stari a jedna cura iz Brazila je kupila knjigu i iz radosti htjela zagrliti našeg brahmacarija na što je ovaj morao ustuknuti :-)

S nama je po prvi puta bio i dvanaestogodišnji bh.Noa koji se jako lijepo snašao u misionarskim zadaćama a uz bh.Kirtan-rasu koji nam se pridružio u zadarskom harinamu svirajući mridangu, sigurni smo da nam je budućnost svijetla.


Ovim putem želimo se zahvaliti bhaktama u Puli a posebno Sivananda Seni prabhuu, bhaktama u Rijeci a u prvom redu Dvaraka-gamani mataji za svu pomoć i podršku. Zahvala ide i neumornom domaćinu Isodyani prabhuu i njegovim smokvama a posebice se želimo zahvaliti Acyutanandi prabhuu na osiguranju smještaja u Zadru te Ananta-sesi prabhuu i mataji Sukanti na nezaboravnom prasadamu. Veliko hvala Murari Gupta prabhuu i mataji Sundari za bhogu koju smo koristili do kraja toura.

Galerija slika s harinam turneje


Vaši sluge iz AG harinam tour banda,

Vaikuntha-murti das, Vedanta-krit das, Abhay das, Agastya das, Urugai das, bh.Marko, bh.Bruno, bh.Noa, bh. Danijel i Divya-prabandha das

 
Najnovije
Oglasi
Aktualno
Galerije
Komentari
Prijava ::
Vaišnavski kalendar
Ankete ::
Kada ste zadnji puta naučili napamet novi stih iz šastra?
(34 glasa)
Ovih dana
Nedavno
Odavno
Odavno, i ne sjećate se
Nikada
     
Društvene mreže ::
Slijedi portal.iskcon.hr na Twitter-u
Statistika posjeta ::
Trenutačno je 121 posjetitelj online
 
 
Ova stranica pogledana je 1075 puta.
 
Sponzori ::
ISKCON official ::
Vanjski linkovi ::