Članci
Kalendar najava
Najave
Novosti
Galerije
Oglasi
Pojmovnik
Dokumenti
Kalendari
Trenutak inspiracije ::
Oni koji obožavaju polubogove rodit će se među polubogovima, oni koji obožavaju pretke rodit će se među precima, oni koji obožavaju sablasti i duhove rodit će se među takvim bićima, a oni koji obožavaju Mene, živjet će sa Mnom.  
-- Bhagavad-gita 9.25 --
Članci ::
Članak, objavljeno: Čet, 05.10.06. 08:33
 

Harinami u Vodicama

 
Izvještava: Mohan d.
 
 
GAURANGA

U vodicama kako su nam rekli lokalni bhakte već 5-6 godina nije bilo harinama jer ima raznih problema, tako da smo mi i ove godine također izbacili sa popisa diljenja milosti Vodice. Ali nikada se ne zna kakav je plan gospodina Caitanye. Iako smo se često vozili kraj Vodica uopće nismo razmišljali o tome da tamo sviramo jer - tamo nitko ne svira. I tako smo se dosta kasno zaputili u jedno mjestašce da sviramo harinam večernji. Došli smo tamo a... nema trga nema ljudi... što sada? Već je kasno i ne stignemo nigdje drugdje! Onda se glavni pjevač bh. Dodo sjetio pa zašto ne bi probali u Vodice?! Mi smo svi sa nevjericom gledali bh. Dodu i onda odlučili - zašto ne?

Mada nismo imali ni prijavljeno kod policije a ni kod gradske uprave, odlučismo svirati pa šta bude bude. Došli smo tamo a kad tamo rijeke ljudi - sve prepuno. Sjeli smo, počeli svirati i nevjerojatno - sve je prošlo u najboljem redu, nitko se nije žalio, nitko nije prosvjedovao... mislili smo kao i sa Šibenikom da je ovo samo neka posebna milost i onda smo svirali još jednu večer i ista stvar.

Extaza!!! Harinam sankirtan yajna ki jay!

Bilo nam je jako drago, a također i lokalnim bhaktama što smo nakon tako dugo vremena otvorili ponovno sezonu harinama u Vodicama, jer je to stvarno jako turističko središte koje je bilo zapostavljeno kad je u pitanju milost gospodina Caitanye i naravno Gospodina Nityanande.

PARAM VIJAYATE SRI KRSNA SANKIRTANAM

Vs. Mohana dasa

 
Najnovije
Oglasi
Aktualno
Galerije
Komentari
Prijava ::
Vaišnavski kalendar
Ankete ::
Kada ste zadnji puta naučili napamet novi stih iz šastra?
(31 glas)
Ovih dana
Nedavno
Odavno
Odavno, i ne sjećate se
Nikada
     
Društvene mreže ::
Slijedi portal.iskcon.hr na Twitter-u
Statistika posjeta ::
Trenutačno su 23 posjetitelja online
 
Vi ste 96. posjetitelj danas i 5450. posjetitelj u posljednjih 30 dana (unique visitors).
 
Ova stranica pogledana je 592 puta.
 
Sponzori ::
ISKCON official ::
Vanjski linkovi ::