Kalendar najava
Najave
Novosti
Članci
Galerije
Oglasi
Pojmovnik
Dokumenti
Kalendari
Trenutak inspiracije ::
Osoba Me može spoznati kao Svevišnju Božansku Osobu samo predanim služenjem. Kada zahvaljujući takvoj predanosti postane potpuno svjesna Mene, može ući u Božje carstvo.
-- Bhagavad-gita 18.55 --
Najave ::
 

Izvan Hrvatske - Poljski Woodstock 2017.

 
Polazak autobusa je iz Zagreba (kod INA zgrade kraj Velesajma) u nedjelju 30.7.2017. u 16 sati, a povratak 6.8.2017. u nedjelju kasno navečer.
 
 
Dragi entuzijasti i entuzijastice!

Zamislite da ste svaki dan u godini (365 dana) direktno uključeni u propovijedanje za 20.000 ljudi. To bi bio zaista veliki propovjedački projekt, zar ne? U godini dana biste svjesnost Krišne posadili u 700.000 srca.

Ove godine imamo prilike ovakav rezultat ostvariti u svega tjedan dana zalaganja. Ostatak godine imamo za druge važne projekte, kampove, seminare, službe u centrima svjesnosti Krišne, Nama hattama itd. Tako da naš doprinos širenju svjesnosti Krišne može ove godine doseći neslućene razmjere.

U Poljskom gradu Kostrzyn okuplja se 700.000 mladih na njihovom Woodstock festivalu koji ima moto bez droge i alkohola (piju samo pivo J). Bhakte pod vodstvom Indradyumne Swamija tradicionalno već više od 20 godina prisustvuju tom događaju i siju sjeme svjesnosti Krišne održavajući za mlade ljude Ratha-yatre, kirtan večeri i dijeleći u nekoliko dana više od 100.000 porcija prasadama u našem „Hare Krišna selu mira“ koje je dio Woodstock festivala. U organizaciji sudjeluje oko 700 bhakta iz cijeloga svijeta.

Trupe bhakta iz Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine tradicionalno zajednički putuju na Woodstock organiziranim autobusom. Ova bojišnica svjesnosti Krišne ne bi bila moguća bez doprinosa naših bhakta i organizatori nas željno iščekuju i ove godine. Službe koje mi tradicionalno vrijedno pokrivamo su dijeljenje prasadama, kuhinja, big pot (vojni lonac od 3000 litara u vlasništvu bhakta) i, naročito važno, osiguranje (security) u redovima za prasadam. Na Woodstock osim nas također dolazi u ispomoć i po jedan autobus bhakta iz Ukrajine i jedan iz Moldavije. Tu se u zajedničkim službama stvaraju prijateljstva među bhaktama iz cijeloga svijeta.

Polazak autobusa je iz Zagreba (kod INA zgrade kraj Velesajma) u nedjelju 30.7.2017. u 16 sati, a povratak 6.8.2017. u nedjelju kasno navečer.

Ono što mi plaćamo je samo trošak puta do Poljske, a minimalna preporučena donacija za jednu osobu je 600 kuna. U Poljskoj imamo plaćen smještaj i prasadam te lokalni prijevoz do službi. Spava se u iznajmljenim školama tako da je potrebno ponijeti karimat i vreću za spavanje.

Facebook stranica i galerija slika: Poljski Woodstock

Da bi postali dio ovog jedinstvenog događaja, javite nam se i pridružite u zajedničkoj ekspediciji:

Kontakti Hrvatska:
Ayodhya Deva das 095 6265 245
Nandišvara das 091 349 0762

e-mail: widem108@gmail.com

Slovenija:
Radha Raman das 070 552 123
Sašo Vrtovec 031 215 942

 
Najnovije
Oglasi
Aktualno
Galerije
Komentari
Prijava ::
Vaišnavski kalendar
Ankete ::
Kada ste zadnji puta naučili napamet novi stih iz šastra?
(28 glasova)
Ovih dana
Nedavno
Odavno
Odavno, i ne sjećate se
Nikada
     
Društvene mreže ::
Slijedi portal.iskcon.hr na Twitter-u
Statistika posjeta ::
Trenutačno je 15 posjetitelja online
 
Vi ste 346. posjetitelj danas i 4113. posjetitelj u posljednjih 30 dana (unique visitors).
 
Ova stranica pogledana je 379 puta.
 
Sponzori ::
ISKCON official ::
Vanjski linkovi ::