Novosti
Kalendar najava
Najave
Članci
Galerije
Oglasi
Pojmovnik
Dokumenti
Kalendari
Trenutak inspiracije ::
Onaj tko je tako transcendentalno utemeljen odmah spoznaje Vrhovni Brahman i ostaje potpuno radostan. Nikada ne jadikuje niti za ičim žudi. Jednako se ophodi prema svakom živom biću. U takvom stanju dostiže čisto predano služenje Mene.
-- Bhagavad-gita 18.54 --
Novosti ::
Novost, objavljeno: Čet, 05.10.06. 08:33
 

Zadar - Tjedni raspored programa - Zadar

 
Okvirni raspored redovnih programa koji se preko tjedna održavaju u Zadru.
 
 

Hare Krišna!

Trenutno u Zadru naša tjedna druženja izgledaju ovako:

  • ponedjeljkom ili utorkom

- Bhakti-sanga edukativnog karaktera sa naglaskom na Vaišnavsku etiketu. Program se održava kod Acyutanada dasa i bhaktin Maje na adresi Put Kotlara 20A s početkom u 19 sati (info: 098/200-713).

  • srijedom ili četvrtkom

- Mataji-sanga odnosno Bhagavad-gita class, naizmjenice svakih četrnaest dana. Program se održava kod bhaktin Maje na adresi Put Kotlara 20A s početkom u 17 sati (info: 098/915-2809), odnosno Bhagavad-gita kod bhakta Luke i bhaktin Ive na adresi Vukovarska BB, Bili Brig s početkom u 18 sati (info: 091/560-1525).

  • subotom

- Nama-hatta program uz video projekcije o životu i učenjima Šrila Prabhupada. Program se održava kod Ananta-sesa dasa i mataji Sukanthi na Dračevcu s početkom u 18 sati (info: 023/340-511).

  • nedjeljom

- Mantraonica (japa radionica) zajedničko ranojutarnje mantranje. Održava se uz more na obali šetališta Karma s početkom u 6 sati (info: 098/200-713).

Pored toga u pripremi je i program za najmlađe a sastojao bi se od toga da mali vaišnave na svoj simpatičan način, kroz svoja likovna i kolaž umjeća kreiraju likove iz Krišna-lila i zatim odigraju lilu kroz lutkarsku predstavu. Za sada je dvoje mališana uključeno u projekt, bhaktin Visakha i bhakta Hari.

Također radi se na tome da povremeno dobijemo termin za održavanje programa u zadarskom alternativnom klubu Tara, gdje bi uz kratko predavanje i prasadam dali priliku novim ljudima da se upoznaju sa svjesnosću Krišne.

Ako nam se želite prodružiti ili dati svoje sugestije dobrodošli!

 
Najnovije
Oglasi
Aktualno
Galerije
Komentari
Prijava ::
Vaišnavski kalendar
Ankete ::
Kada ste zadnji puta naučili napamet novi stih iz šastra?
(34 glasa)
Ovih dana
Nedavno
Odavno
Odavno, i ne sjećate se
Nikada
     
Društvene mreže ::
Slijedi portal.iskcon.hr na Twitter-u
Statistika posjeta ::
Trenutačno su 174 posjetitelja online
 
 
Ova stranica pogledana je 1434 puta.
 
Sponzori ::
ISKCON official ::
Vanjski linkovi ::