Novosti
Kalendar najava
Najave
Članci
Galerije
Oglasi
Pojmovnik
Dokumenti
Kalendari
Trenutak inspiracije ::
Onaj tko s velikom vjerom uvijek prebiva u Meni, tko u sebi uvijek misli na Mene i transcendentalno Me služi s ljubavlju najprisnije je sjedinjen sa Mnom u yogi i najviši je od svih yogija. To je Moje mišljenje.
-- Bhagavad-gita 6.47 --
Novosti ::
Novost, objavljeno: Ned, 06.01.08. 16:15
 

Zadar - Rezultat akcije i daljni plan za oporavak Deva-deve d.

 
U prosincu je putem fund-raising tražilice sakupljeno 2200kn.
 
 

Dragi bhakte, kao što sam najavio na početku akcije evo rezultata...

Sa 1000 kn sponzorirane su knjige koje su na snakirtan listu ovogodišnjeg Prabhupada maratona prijavljene pod Deva-devinim imenom. Dobar dio tih knjiga Deva-deva je osobno podijelio u K. Toplicama osoblju bolnice i pacijentima koje je tamo tijekom svog boravka upoznao.

1200 kn donirano je Deva-devi za troškove liječenja.

Daljni plan:
-------------

  • Do 12.01. Deva-deva pr. bit će u toplicama.
  • Tijekom veljače bit će premješten na brigu i daljnji oporavak u Dom za stare osobe u Križevcima u kojem radi mataji Iccha-sevini i koji je u vlasništvu njenih roditelja.
  • Od 12. 01. do odlaska u dom ugostiti će ga bhakte u zagrebačkom hramu.

Što se donacija tiče, bhakte su bili milostivi i svi troškovi Deva-devinog boravka u K. Toplicama izmireni su. Mjesečni troškovi boravka u Križevcima bit će višestruko manji nego u toplicama, no, treba naglasiti da će troškova ipak biti i da su vaše donacije u svrhu Deva-devinog daljnjeg liječenja i oporavka i dalje dobrodošle. Svi znamo kako je skupo biti boljestan u ovome svijetu...

Budući da Deva-deva prabhu u stanju u kojem se sada nalazi treba stalnu skrb, a nema niti vlastitih primanja niti rodbine u HR koja bi trajnu brigu o njemu mogla preuzeti na sebe, kada se Bhn. Zrinka vrati u HR krajem tjedna podnijet će u Zadru zamolbu državi da Deva-deva dobije status socijalno nezbrinute osobe. Ukoliko se zamolba pozitivno riješi njegov boravak u križevačkom domu bit će financijski zbrinut od strane socijalnog.

Puuunooooo hvala svim bhaktama koji su svojim zalaganjem, donacijama, molitvama i sl. doprinijeli da Deva-devi prabhuu bude pomognuto. Svi koji ubuduće budu željeli na bilo koji način pomoći... mogu se slobodno javiti meni ili Deva-devi osobno.

Vaš sluga, Deva das

 
Najnovije
Oglasi
Aktualno
Galerije
Komentari
Prijava ::
Vaišnavski kalendar
Ankete ::
Kada ste zadnji puta naučili napamet novi stih iz šastra?
(34 glasa)
Ovih dana
Nedavno
Odavno
Odavno, i ne sjećate se
Nikada
     
Društvene mreže ::
Slijedi portal.iskcon.hr na Twitter-u
Statistika posjeta ::
Trenutačno je 128 posjetitelja online
 
 
Ova stranica pogledana je 998 puta.
 
Sponzori ::
ISKCON official ::
Vanjski linkovi ::