Novosti
Kalendar najava
Najave
Članci
Galerije
Oglasi
Pojmovnik
Dokumenti
Kalendari
Trenutak inspiracije ::
Uvijek misli na Mene, postani Moj bhakta, obožavaj Me i odavaj Mi poštovanje. Tako ćeš sigurno doći k Meni. To ti obećavam, jer si Moj veoma drag prijatelj.
-- Bhagavad-gita 18.65 --
Novosti ::
Novost, objavljeno: Čet, 18.02.10. 08:20
 

Izvan Hrvatske - Pismo HH Bhakti Purushottama Maharaja o zdravstvenom stanju HH JPS Maharaja

 
 

Dragi Prabhusi / Matajis,

Primite moje ponizno poštovanje. Sva slava Srila Prabhupadu.

Njegova Svetost Jayapataka Swami Guru Maharaj sada je na liječenju u Los Angelesu. Prema riječima tajnika i osobnog liječnika, njegovo zdravlje se poboljšava ali jako sporo.

Prije sam zamolio bhakte da mantraju dodatne krugove i da ih ponude Gospodinu za brz oporavak Njegove Svetosti. Iako se Njegova Svetost oporavila iz vrlo kritičnog zdravstvenog stanja zahvaljujući molitvama i mantranju tisućama i tisućama bhakte širom svijeta, još uvijek se nije potpuno oporavio da bi mogao putovati i propovijedati diljem svijeta i ispunjavati želju njegovog Guru maharaja, A.C. Bhaktivedanta Swamija Srila prabhupade.

Od vremena kada je doživio moždani udar, kad se njegovo zdravlje našlo u opasnosti, kontaktirali smo mnoge astrologe. Mnoga od njihovih predviđanja vezanih za njegov oporavak su se ostvarila.

Nedavno je jedan astrolog njegov dobronamjernik nazvao bhakte i savjetovao im slijedeće:

„Bhakte trebaju mantrati za maharajev brz oporavak.

Navodi da je trebao biti ok prije 15. veljače ali je rekao da učenici više nisu toliko tome predani kao prije.

Prema njegovim proračunima maharaj bi trebao prije 26. ožujka biti potpuno ok. Ali svi bhakte trebaju pažljivo mantrati za njega.

Također trebamo Božanstvima ponuditi abhishek od meda dok meditiramo i molimo za Maharajev brzi oporavak. Ako to učinimo brz oporavak je 100% zagarantiran.“

Sve gore navedene prijedloge dao nam je astrolog. Sada je na nama dali želimo vidjeti da se Guru Maharajevo zdravlje potpuno poboljšalo  do 26. ožujka.

Kad god i gdje god se održavaju Harinami možemo te rezultate ponuditi za Guru Maharajev oporavak.  Bhakte također individualno mogu organizirati različite ceremonije kao što su yajna, dijeljenje knjiga, Narasimha Kavaca pjevanje i sl.  Važno je da se iskreno mole Gospodinu za GM zdravlje. Velika želja GM je da se potpuno oporavi kako bi mogao putovati i propovijedati Gospodinove slave.

GM je prije 15 mjeseci prestao putovati svijetom. Tako je na tisuće bhakta ostalo lišeno njegovog društva. Dok putujem svijetom, uključujući Bangladeš, vidim bhakte koji se bez njegovog društva osjećaju kao ribe izvan vode. Također dobivamo jako puno poziva iz raznih dijelova svijeta u kojima pozivaju GM da posjeti njihova mjesta. Želja GM je kada započne s putovanjima da može samostalno hodati.

Na kraju još jednom želim zamoliti sve bhakte da se mole, mantraju dodatne krugove, održavaju različite ceremonije, rituale, Harinam Sankirtane isl. Tako da se Gospodinovom milošću GM brzo oporavi.

Ovu molbu šaljem svim bhaktama općenito ali i posebno učenicima i dobronamjernicima HH Jayapataka Swami Guru Maharaja. Također ponizno molim sve učenike Njegove Svetosti koji su na vodećim pozicijama da ulože dodatan napor kako bi ovo pismo vidjelo što više bhakta kako bi ih inspiriralo da pravovremeno reagiraju na njega. Možete ga objaviti u svojim kongregacijama, izvijestiti na panoe ili čak objaviti na svoje regionalne web stranice.

Sada su  naša jedina nada Harinami i molitve. Želimo objaviti sva vaša izvješća i ponude na našoj web stranici kako bi inspirirali druge. Zato vas molimo šaljite sva vaša izvješća o mantranju, molitvama itd. Ratnavali Mataji na njezin mail rdd@pamno.net. Vaša izvješća objaviti ćemo na http://www.jpshelth.info/, gdje možete pronaći i vijesti o GM.

Puno vam hvala.
Vaš ponizni sluga,
Bhakti Purusottama Swami

For more informations about Mayapur
Please visit : http://www.mayapur.com/
Residence phone - +91 3472 245481
Mobile : +91 9434506434
Fax : +91 3472 245238 ,+91 3472 245415

 
Najnovije
Oglasi
Aktualno
Galerije
Komentari
Prijava ::
Vaišnavski kalendar
Ankete ::
Kada ste zadnji puta naučili napamet novi stih iz šastra?
(34 glasa)
Ovih dana
Nedavno
Odavno
Odavno, i ne sjećate se
Nikada
     
Društvene mreže ::
Slijedi portal.iskcon.hr na Twitter-u
Statistika posjeta ::
Trenutačno su 54 posjetitelja online
 
 
Ova stranica pogledana je 989 puta.
 
Sponzori ::
ISKCON official ::
Vanjski linkovi ::