Novosti
Kalendar najava
Najave
Članci
Galerije
Oglasi
Pojmovnik
Dokumenti
Kalendari
Trenutak inspiracije ::
Onaj tko je tako transcendentalno utemeljen odmah spoznaje Vrhovni Brahman i ostaje potpuno radostan. Nikada ne jadikuje niti za ičim žudi. Jednako se ophodi prema svakom živom biću. U takvom stanju dostiže čisto predano služenje Mene.
-- Bhagavad-gita 18.54 --
Novosti ::
Novost, objavljeno: Čet, 28.06.12. 13:37
 

Karlovac - Novosti iz Karlovca 1. dio - Harinam turneja

 
Prepare your soul to sing and dance!!
 
 

Hare Krsna
Poštovanje svima

Dragi bhakte i dragi prijatelji, želimo vas obavijestiti da krajem srpnja kreće putujući festival „Mediteran upoznaje Indiju“. To će biti nova, deveta po redu, Sri Sri Nitay Gauracandra Harinam turneja kroz Hrvatsku, BiH, Crnu Goru i Kosovo. Ove godine turneja će trajati mjesec dana. HH Candramauli swami je izrazio želju da putuje s nama na jednom dijelu.

Ova 2012. godina je stvarno jako teška, vjerujemo da svi tako osjećate, toliko je radikalnih promjena i pročišćenja na osobnom i globalnom nivou. Mi također nismo znali što će nam donijeti ljeto, ali smo odlučili da unatoč teškoćama nastavimo tradiciju i odemo na Harinam turneju. Turneja će biti lakšeg ritma nego prošlih godina, tako da ćemo uglavnom svirati jedan Harinam dnevno. Takva promjena ritma je krajnje potrebna, jer nam je namjera da uz širenje Svetog Imena, stavimo veliki naglasak i na vlastiti duhovni napredak.

Ovdje se podsjetite kako je to izgledalo prošle godine:

Planiramo putovati 2 i pol tjedna kroz Hrvatsku, par dana u BiH, otići u Crnu Goru koja nas svake godine oduševi i trenutno je najbolja zemlja za Hariname, te na kraju posjetiti Kosovo gdje smo prošle godine doživjeli jedne od najekstatičnijih Harinam trenutaka.

Molimo sve vas da nas blagoslovite da uspijemo ponovo izaći na ulice i trgove gradova prepunih turista i širiti poruku Gospodina Caitanye. Molimo vas da nam se pridružite u svojim gradovima, tako da Harinami budu veliki i lijepi u čast Svetog Imena.

O detaljima turneje obavijestiti ćemo vas uskoro.

Info kontakt: udruga.avadhuta@gmail.com, 047/600-601

Vaši sluge iz Sri Sri Nitay Gauracandra mandira Karlovac

 
Najnovije
Oglasi
Aktualno
Galerije
Komentari
Prijava ::
Vaišnavski kalendar
Ankete ::
Kada ste zadnji puta naučili napamet novi stih iz šastra?
(34 glasa)
Ovih dana
Nedavno
Odavno
Odavno, i ne sjećate se
Nikada
     
Društvene mreže ::
Slijedi portal.iskcon.hr na Twitter-u
Statistika posjeta ::
Trenutačno je 90 posjetitelja online
 
 
Ova stranica pogledana je 1251 put.
 
Sponzori ::
ISKCON official ::
Vanjski linkovi ::