Novosti
Kalendar najava
Najave
Članci
Galerije
Oglasi
Pojmovnik
Dokumenti
Kalendari
Trenutak inspiracije ::
Onaj tko uvijek predano služi i ni u kakvim okolnostima ne pada, odmah transcendentira gune materijalne prirode i tako dostiže razinu Brahmana.
-- Bhagavad-gita 14.26 --
Novosti ::
Novost, objavljeno: Ned, 14.07.13. 06:06
 

Izvan Hrvatske - Woodstock bus 2013- novosti!

 
Pročitajte prije puta! Javite se brzo tko još želi ići!
 
 

Dragi bhakte,prijatelji i dobronamjernici,


Obaviještavamo Vas da je polazak autobusa za Woodstock prema planu u nedjelju, 28.7.2013. u 13 sati. Trebali bi doći malo ranije jer se obično ukrcavamo oko pola sata. Važno je provjeriti vrijedi li Vam još uvijek osobna iskaznica (za bhakte iz Hrvatske i Slovenije) ili putovnica/ pasoš i obavezno je ponijeti sa sobom. Ne zaboravite i veću za spavanje i nešto lakšmija ako se ogladni na putu.


Javite nam na w2013idem@gmail.com vašu željenu službu na Woodstocku, ili pošaljite sms poruku Ayodhya Deva dasu na 095 90 65 371. Također nam javite i svoj broj mobitela da imamo u slučaju potrebe.


Bilo bi dobro da svi iz Hrvatske besplatno podignu u HZZO Europsku karticu zdravstvenog osiguranja koja služi za eventualne zdravstvene intervencije unutar EU. Formular za to je jako jednostavan i tamo to učinite za par minuta. Kartica za to se čeka desetak dana, a u slučaju da nemate toliko dana izdaju Vam odmah potvrdu za to.


Ukoliko netko može, neka uplati iznos od 600 kn unaprijed na tekući račun: Igor Skupnjak, RBA, 3214578062 i obavezno navede "donacija i ime iprezime". To nam treba jer dio autobusa moramo platiti unaprijed. Svi ostali neka obavezno donesu lakšmi (novac) i predaju ga na ulasku u autobus Ayodhya Deva dasu.


To bi bilo to. Javite se vi koji se još predomišljate, što prije, da Vas uvrstimo na listu kako ne bi ostali bez mjesta u autobusu. Sva dodatna pitanja uputite na w2013idem@gmail.com ili 095 90 65 371.


Ispred tima za Woodstock bus 2013.,

vaš sluga, Ayodhya Deva das

 
Najnovije
Oglasi
Aktualno
Galerije
Komentari
Prijava ::
Vaišnavski kalendar
Ankete ::
Kada ste zadnji puta naučili napamet novi stih iz šastra?
(34 glasa)
Ovih dana
Nedavno
Odavno
Odavno, i ne sjećate se
Nikada
     
Društvene mreže ::
Slijedi portal.iskcon.hr na Twitter-u
Statistika posjeta ::
Trenutačno je 149 posjetitelja online
 
 
Ova stranica pogledana je 1111 puta.
 
Sponzori ::
ISKCON official ::
Vanjski linkovi ::