Novosti
Kalendar najava
Najave
Članci
Galerije
Oglasi
Pojmovnik
Dokumenti
Kalendari
Trenutak inspiracije ::
Oni koji obožavaju polubogove rodit će se među polubogovima, oni koji obožavaju pretke rodit će se među precima, oni koji obožavaju sablasti i duhove rodit će se među takvim bićima, a oni koji obožavaju Mene, živjet će sa Mnom.  
-- Bhagavad-gita 9.25 --
Novosti ::
Novost, objavljeno: Pon, 01.06.15. 21:53
 

Lika - Lički kamp 2015. - Pomoć u službama

 
 
Dragi bhakte poštovanje,

Ovogodišnji kamp će po mnogo čemu biti poseban, ponajprije po prisustvu mnogih starijih vaisnava a zatim i po novo dovršenim pogodnostima što se tiče smještaja i sl.

Gosti su HH Danavir Maharaja, HH Prahladananda Maharaja, HH Smita Krsna Maharaja, HH Bhakti Vikasa Maharaja, HH Bhakti Prabhava Swami, HG Manidhara Prabhu, HG Mahat-tattva Prabhu i drugi.

Lički kamp je koncipiran po sistemu 'kad se male ruke slože, sve se može’ stoga potrebna nam je i vaša pomoć pa Vas molimo da se uključite u službe koje su najpotrebnije:

1) - tražimo prijevoz za HH Prahladananda Swamija iz Sarajeva na lički kamp. Auto treba biti ispravan a vozač iskusan. Plaćamo gorivo. Naravno idealno bi bilo da se javi neki bhakta iz Sarajeva koji ionako planira biti na ličkom kampu.

2) - tražimo bhakte i bhaktine koji su voljni napraviti neki tematski plakat za ovogodišnji kamp (kolaž slika na primjer sa fotografijama prethodnih kampova i sl.). Plaćamo troškove izrade istoga.

3) - tražimo bhaktu koji bi na sebe preuzeo ove godine fotografiranje a ukoliko postoji jedna dvije osobe zainteresirane da snimaju video kamerom i naprave kasnije film, još i bolje...

4) - traže se dvije-tri mataji koji bi pomogle u čišćenju kuće nakon kampa dan ili dva.

5) - u stalnoj smo potrazi i za postojanim dobrovoljnim donatorima kako bi se pokrili tekući troškovi kampa pa ako ima bhakta koji imaju mogućnosti i žele podržati ovaj vid misije mogu nas kontaktirati na divyapd108@gmail.com 

Lički je kamp jedinstvena manifestacija u regiji jer je kompletno besplatan za svakoga i počiva na premisi razmjene ljubavi među bhaktama. Primjetili smo da mnogi bhakte sudjeluju u troškovima kampa svojim prilozima u laksmiju ili bhogi i tako pomažu ovaj projekt.


Murari Gupta prabhu vrlo transparentno vodi sve financije tako da ne postoji bojazan zlouporabe Vaših priloga. U svakom slučaju svako tko nije u mogućnosti pomoći projekt na gore navedene načine može se uključiti direktno u služenje bhakta na samom kampu a vise o tome možete naći ovdje

http://www.likakamp.net/tekstovikamp-najave/517-kamp-2015.html 

Služimo jedni druge, bit ćemo sretniji. Hare Krsna! 
Vaš sluga,

Divya-prabandha das

 

Povezano:

-> Najave - Lika kamp 2015
Najnovije
Oglasi
Aktualno
Galerije
Komentari
Prijava ::
Vaišnavski kalendar
Ankete ::
Kada ste zadnji puta naučili napamet novi stih iz šastra?
(34 glasa)
Ovih dana
Nedavno
Odavno
Odavno, i ne sjećate se
Nikada
     
Društvene mreže ::
Slijedi portal.iskcon.hr na Twitter-u
Statistika posjeta ::
Trenutačno je 57 posjetitelja online
 
 
Ova stranica pogledana je 1574 puta.
 
Sponzori ::
ISKCON official ::
Vanjski linkovi ::