Novosti
Kalendar najava
Najave
Članci
Galerije
Oglasi
Pojmovnik
Dokumenti
Kalendari
Trenutak inspiracije ::
Oni koji obožavaju polubogove rodit će se među polubogovima, oni koji obožavaju pretke rodit će se među precima, oni koji obožavaju sablasti i duhove rodit će se među takvim bićima, a oni koji obožavaju Mene, živjet će sa Mnom.  
-- Bhagavad-gita 9.25 --
Novosti ::
Novost, objavljeno: Pon, 07.09.15. 12:45
 

Zagreb - Klub 108, rujan 2015

 
 
Dragi bhakte!
Primite naše ponizno poštovanje! Sva slava Srila Prabhupadi!
 
Prije svega, zahvalili bismo se svima Vama koji kroz Klub 108, drugim donacijama ili vrijednim službama pomažete održavanje hrama, a time i propovjedačke projekte naše vjerske zajednice kao i devocijske službe obožavanja Sri Sri Gaura Nitai.

Već smo rekli, a ponovit ćemo opet, da bez vaših doprinosa koje odvajate od teško stečenog rada, financijska stabilnost hrama ne bi bila na sadašnjem nivou. Uz to postoji i redovni prihod od harinama i sankirtana koji i dalje raste zahvaljujući opet povećanom sankirtanu od strane hramskih bhakta.

Slijede kratke i nadamo se zanimljive informacije:

  • Na našem PBZ bankovnom računu upravo smo promijenili ime zajednice; račun sada glasi na 'MDSK u Zagrebu'. Pri tome je ostao isti broj računa za uplatu: HR1123400091110102369.

  • Zahtjev za legalizaciju hramske zgrade je prihvaćen od nadležnih tijela; očekujemo informaciju koliko ćemo biti dužni doplatiti za komunalne i gradske naknade.
  • U procesu legalizacije hramske zgrade, zemlju u Istri kod Poreča plan je iskoristiti u svrhu dobivanja potrebnih financijskih sredstava. Upravo smo primili zahtjev za uplatu 850 kn u procesu u kojem sudjelujemo s ciljem daljnjeg uređivanja pravnih odnosa vezano za to zemljište.
  •  Donosimo u privitku Izvještaj o plaćanju Naknade za nepravno izgrađene dijelove hramske zgrade; tijekom protekle godine plaćali smo i nastavit ćemo otplaćivati u mjesečnim ratama od 527 kuna; do sada je uredno otplaćeno preko 8000 kuna što je trećina ukupnog iznosa.
  • Kapitalna ulaganja; u načelu su stavljena na čekanje dok se svi troškovi legalizacije ne podmire, ali ipak uređujemo mjesta za spremanje drva; trošak materijala za adaptaciju drvarnice do sada je 1.400 kuna.
  • Zanimljivosti: slični programi kao klub 108 postoje i u drugim yatrama
Više o svemu pročitajte: ovdje

Izlist dosadašnjih uplata na ime Naknade za ilegalno izgrađene dijelove hrama: ovdje

Imate li bilo kakav savjet ili upit, molimo vas slobodno pišite na zagreb.temple@pamho.net ili se obratite nekom od članova Hramskog odbora (temple board).
 
Vaši sluge iz Hramskog odbora Zagreb
Suvarna Bindu das, Govindananda das, Isvara Puri das

 
Najnovije
Oglasi
Aktualno
Galerije
Komentari
Prijava ::
Vaišnavski kalendar
Ankete ::
Kada ste zadnji puta naučili napamet novi stih iz šastra?
(34 glasa)
Ovih dana
Nedavno
Odavno
Odavno, i ne sjećate se
Nikada
     
Društvene mreže ::
Slijedi portal.iskcon.hr na Twitter-u
Statistika posjeta ::
Trenutačno su 64 posjetitelja online
 
 
Ova stranica pogledana je 1085 puta.
 
Sponzori ::
ISKCON official ::
Vanjski linkovi ::