Novosti
Kalendar najava
Najave
Članci
Galerije
Oglasi
Pojmovnik
Dokumenti
Kalendari
Trenutak inspiracije ::
Ako Mi netko s ljubavlju i predanošću ponudi list, cvijet, plod ili vodu, prihvatit ću njegovu ponudu.
-- Bhagavad-gita 9.26 --
Novosti ::
Novost, objavljeno: Pet, 10.06.16. 11:54
 

BiH - Sarajevo - Posjet swamija B. A. Tirthe

 
Uskoro će nas, u sklopu svoje Balkanske turneje posjetiti Swami Bhakti Ananda Tirtha. On će biti u Sarajevu od 13-19.6. i dat će čitav niz predavanja, što ćemo uskoro detaljnije najaviti.
 
 

Ukratko, swami će dati sva jutarnja i večernja predavanja, počevši sa Bhagavad-gita lekcijom u ponedjeljak 13.6. Provest ćemo i Pandava-nirjala Ekadaši (četvrtak 16.6.) u Maharajevom društvu, a u subotu 18.6. imat ćemo javni program koji ćemo posebno najaviti.

Preko stranice ovog događaja https://www.facebook.com/events/886061081516446/ možemo pozvati svoje Facebook prijatelje.

Radimo i na dobijanju dozvola za hariname sa Swamijem, koji bi se mogli održati u četvrtak i petak.

 

O SWAMIJU

Posebna zanimljivost je da je Swami porijeklom iz Hrvatske, te će predavanja biti na našem jeziku. On je prvi sannyasi (osoba u odvojenom redu zivota, putujući monah-propovjednik) sa ovih prostora.
Njegova baza je San Diego, Kalifornija (USA), ali putuje po cijelom svijetu. Na njegovom FB profilu možete pogledati fantastične fotografije koje je snimio širom svijeta.

Poznat je po projektu Krishna Lounge https://www.facebook.com/krishnaloungepb/?fref=ts

i časopisu 16 rounds https://www.facebook.com/16roundstosamadhi/?fref=ts, kojima je, na moderan i inventivan način, Svjesnost Krišne približio savremenoj publici, posebno mladima.

 

SLUŽBE 

Ukoliko želimo na bilo koji način učestovati u službama vezanim za njegov dolazak, možemo se javiti Nandišvara prabhuu na mob/viber 061 204 937. Možemo se uključiti u kuhanje doručka za bhakte koji se poslužuje poslije jutarnje lekcije, kuhanje ručka za Maharaja ili nekog snacka ili kolača koji bi se podijelio poslije večernje lekcije. Što se ručka tiče, Maharaja možemo ugostiti i u svom domu (ako se uklapa u njegov raspored).


Ako smo u mogućnosti pomoći organizaciju javnog programa, trebamo se javiti Ištadeva Gaura prabhuu na mob/viber 062 855 878 ili Yajna Krsna-nama prabhuu na mob/viber 061 586 065. Poslije jedne večernje lekcije (javit ćemo tačan termin) imat ćemo kratki sastanak-dogovor sa Maharajem vezan za organizaciju javnog programa, pa bi bilo idealno da se odazovemo u što većem broju.

 

S poštovanjem ispred ISKCON-a Sarajevo,

Vaš sluga Revati dd

 

 
Najnovije
Oglasi
Aktualno
Galerije
Komentari
Prijava ::
Vaišnavski kalendar
Ankete ::
Kada ste zadnji puta naučili napamet novi stih iz šastra?
(34 glasa)
Ovih dana
Nedavno
Odavno
Odavno, i ne sjećate se
Nikada
     
Društvene mreže ::
Slijedi portal.iskcon.hr na Twitter-u
Statistika posjeta ::
Trenutačno je 128 posjetitelja online
 
 
Ova stranica pogledana je 942 puta.
 
Sponzori ::
ISKCON official ::
Vanjski linkovi ::