Novosti
Kalendar najava
Najave
Članci
Galerije
Oglasi
Pojmovnik
Dokumenti
Kalendari
Trenutak inspiracije ::
Čak i ako se smatra da si najgrješniji od svih grješnika, ako se nalaziš na brodu transcendentalnog znanja bit ćeš sposoban prijeći ocean bijede.
-- Bhagavad-gita 4.36 --
Novosti ::
Novost, objavljeno: Čet, 01.06.17. 14:53
 

BiH - 27. svibnja održan još jedan Mjesečni sankirtan festival u Sarajevu

 
 

Hare Krišna dragi bhakte, primite moje poštovanje Sva slava Šrila Prabhupadu!
Iza nas je još jedan predivan Mjesečni sankirtan festival. Ovoga puta jedna grupa bhakta je išla u Kiseljak, a druga je djelila knjige u Sarajevu. 






Tako su Suvarna-bindhu prabhu, Daksa prabhu, Amir Alendar Ajāta-śatru Das prabhu, Vraj bandhu prabhu i bh. Lukas Capor dali najdragocjenije poklone stanovnicima Kiseljaka.



Istadeva Gaura prabhu, Tulasi Jivani dd, Sri Niketau prabhu i Amala Prema dd bili ispred BBI centra u Sarajevu. 





Atmosfera je bila predivna, u ramazanskim danima podijelili smo milošću Krišne i prasadam koji je mnogim građanima muslimanima došao kao savršen dar za prekidanje posta. Doručak za bhakte je pripremio u svom poznatom izvrsnom stilu bh. Šemsudin, a za ručak su se pobrinule Medha Gauri Devi Dasi i Divya Sakti dd sa već legendarnim pitama! 



Bhakta Danijel je stalno neumorno servirao prasadam svima dok nismo pucali od sitosti. Prasadam kuglice su svojim vrijednim ručicama pripremile Madhurangi, Gojak Alena Campaka i Tulasi Jivani dd. Sve su to pedantno zapakirali Jayadev prabhu, bh. Lukas i bh. Kerim. 



Kao i prošli put, Damodara Prema Das je slikao cijelu akciju, te zahvaljujući toj važnoj službi imamo kvalitetne slike za uspomenu.



 Nesebična ljubav davanja bila je prisutna u svim aspektima, svi smo bili presretni što dajemo Krišnu drugima. Veliko od srca hvala svim bhaktama. Vašim vrijednim doprinosima i ovaj sankirtan festival je bio veoma uspješan! Podijelili smo 44 knjige u samo 2-3 sata. Svima onima koji nisu stigli da se priključe upućujemo topli poziv da uživaju u transcedentalnom davanju sljedeći puta. Vidimo se u junu!

Amala prema devi dasi
 
Najnovije
Oglasi
Aktualno
Galerije
Komentari
Prijava ::
Vaišnavski kalendar
Ankete ::
Kada ste zadnji puta naučili napamet novi stih iz šastra?
(34 glasa)
Ovih dana
Nedavno
Odavno
Odavno, i ne sjećate se
Nikada
     
Društvene mreže ::
Slijedi portal.iskcon.hr na Twitter-u
Statistika posjeta ::
Trenutačno je 55 posjetitelja online
 
 
Ova stranica pogledana je 1597 puta.
 
Sponzori ::
ISKCON official ::
Vanjski linkovi ::