Novosti
Kalendar najava
Najave
Članci
Galerije
Oglasi
Pojmovnik
Dokumenti
Kalendari
Trenutak inspiracije ::
Oni koji obožavaju polubogove rodit će se među polubogovima, oni koji obožavaju pretke rodit će se među precima, oni koji obožavaju sablasti i duhove rodit će se među takvim bićima, a oni koji obožavaju Mene, živjet će sa Mnom.  
-- Bhagavad-gita 9.25 --
Novosti ::
Novost, objavljeno: Sri, 06.12.17. 20:01
 

Zagreb - Sponzorstvo garlanda za Šri Šri Gaura Nitai, i ostalo cvijeće

 
 
Cvijeće je neophodno u obožavanju božanstava, bilo kao dio aratija, u vazama, kao ukras na oltaru ili na božanstvima, te, naravno, kao cvjetni garlandi. Iako su Božanstva prelijepa sama po sebi, većina nas je svjesna da cvijeće u Njihovoj blizini izgleda baš prekrasno i da bez njega ne bi bilo jednako.U zagrebačkom hramu se svake nedjelje (i festivale) trudimo ponuditi cvjetne garlande Šri Šri Gaura Nitai i Šrila Prabhupadi (3 velika i 3 mala garlanda). 

U cvijeće, samo za garlande, tjedno i u zimskim mjesecima uloži se od 80-tak do 200 kn, ovisno o vrsti cvijeća koje se kupuje, i to po veleprodajnim cijenama na veletržnici cvijeća na Žitnjaku.

Cvijeće za vaze na oltaru i za Šrila Prabhupadu traži dodatni iznos, a dnevno se za nuđenje aratija i puju u hramu koristi minimalno 7 cvjetova. Ako ste u mogućnosti i voljni, ponudili bi mogućnost da, dijelom i načinom koji vam je prihvatljiv, sudjelujete u nabavi cvijeća, možda i sponzorstvu garlanda za SF, Novu godinu i nadolazeće festivale, sponzorstvo tjedne potrebe cvijeća za obožavanje ili za vaze i ukrašavanje.

Molimo da eventualna odluka o doniranju za cvijeće ne ide na teret vaših dosadašnjih donacija jer se time pokriva dio već postojećih troškova funkcioniranja hrama i oltara.Naravno, sve donirano za cvijeće će se za isto i iskoristiti, uz financijske izvještaje o tome. 

Za sva pitanja i ponude možete se javiti Adya dd (adya.sns@gmail.com) ili 098-354-284 ili bhakta Marku u hramu.

Hvala i sve najbolje,
Adya dd
 
Najnovije
Oglasi
Aktualno
Galerije
Komentari
Prijava ::
Vaišnavski kalendar
Ankete ::
Kada ste zadnji puta naučili napamet novi stih iz šastra?
(34 glasa)
Ovih dana
Nedavno
Odavno
Odavno, i ne sjećate se
Nikada
     
Društvene mreže ::
Slijedi portal.iskcon.hr na Twitter-u
Statistika posjeta ::
Trenutačno su 103 posjetitelja online
 
 
Ova stranica pogledana je 1844 puta.
 
Sponzori ::
ISKCON official ::
Vanjski linkovi ::