Novosti
Kalendar najava
Najave
Članci
Galerije
Oglasi
Pojmovnik
Dokumenti
Kalendari
Trenutak inspiracije ::
Uvijek pjevaju Moje slave i trudeći se s velikom odlučnošću, te Me velike duše neprestano predano obožavaju, klanjajući se preda Mnom.
-- Bhagavad-gita 9.4 --
Novosti ::
Novost, objavljeno: Pon, 30.04.18. 14:56
 

Izvan Hrvatske - Zajednički u propovijedanje na Poljski Woodstock 2018.!

 
Od 29.7. do 5.8.2018.

 
 

Dragi bhakte, prijatelji Krišne, dobronamjernici,

 

I ove godine u Poljskoj u gradu Kostrzyn nad Odrą održava se veliki Woodstock festival na kojem se okupi oko milijun mladih ljudi. To je jedan od najvećih propovjedačkih programa u Europi. Unutar tog festivala mi imamo Hare Krišna selo mira u kojem volontira i služioko 700 bhakta iz svih dijelova svijeta. Kroz službe kuhanja, distribuiranja prasadama, Ratha yatre dnevno, bhajan /kirtan, teatar, yogu i ostale propovjedačke službe bhakte aktivno sudjeluju u propovijedanju i širenju misijemladim ljudima.

 

Sve je počelo još davnih 90-tih godina. I ove godine bhakte iznaših krajeva organizirano kreću na put iz Zagreba, preko Ljubljane do Kostrzyn nad Odra.

Kreće se u nedjelju 29.7. u16 sati ispred INA zgrade kod Velesajma u Zagrebu, a vraća u nedjelju 5.8.2018. u kasne sate.

 

Ovo je idealna prilika za sve bhakte koji žele u kratkom roku pružiti ogroman doprinos širenju pokreta G. Caitanye i pritom doživjeti pravu avanturu u svjesnosti Krišne.

 

Službe se dnevno vrše oko 6 sati, a ostalo vrijeme se može prisustvovati dnevnoj Ratha yatri po glavnoj ulici Woodstocka i večernjim nektarskim kirtanima s nekim od najboljih bhajan/kirtan lidera u Iskconu.

 

Bhakte koji žele s nama ove godine plaćaju samo put i to po više nego povoljnoj cijeni od 600 kn ili 80 eura povratna karta. Ostatak troškova za autobus pokriva se donacijama pojedinaca koji ne mogu na službu, ali je žele omogućiti drugima. Tamo je sve plaćeno: smještaj u školama (ponijeti vreće zaspavanje i karimate), prasadam (poseban za bhakte) i prijevoz do službi (autobus samo za bhakte).

 

Zbog isplativosti odlučili smo uzeti manji autobus s maksimalno 30 mjesta. Zato zbog ograničenosti mjesta, rezervirajte svoje mjesto što prije.

 

Javite nam se najkasnije do 1.7.2018.g. i rezervirajte mjesto u autobusu.  Do 15.7. plaća se minimalno 50% iznosa. Predujam se ne vraća, ali je prenosiv na drugu osobu.

 

Također pozivamo sve koji nisu u mogućnosti ići, ali su u  mogućnosti donirati dio svog prihoda da nam se jave kako bi o mogućili onima koji imaju vrijeme i želju ići, ali si financijski to ne mogu priuštiti. I jedna i druga službe su nam od velike pomoći i jednako vrijedne i korisne.

 

Službe u kojima možete sudjelovati su kuhinja, distribucija prasadama, osiguranje, kuhanje na velikom loncu od 3000 litara, pomaganje Gokula Balabha prabhuu u izradi kruha za bhakte i dr.

 

Citat HHIndradyumne Swamia iz pisma u kojem nas poziva na ovogodišnji Woodstock:

I look forward to seeing as many of you as possible at Woodstock! (Volio bih da vas vidim u što je moguće većem broju na Woodstocku!) „

 

Za sve dodatne informacije i pitanja stojimo vam na raspolaganju.

 

U ime HH Indradyumne Swamia kontakti:


Hrvatska:

091 349 0762 Nandisvara das (WatsApp)

095 6265245 Ayodhya Deva das (Viber, WatsApp)


widem108@gmail.com

 

Slovenija:

Radha Raman das 070 552 123

Sašo Vrtovec 031 215 942















 
Najnovije
Oglasi
Aktualno
Galerije
Komentari
Prijava ::
Vaišnavski kalendar
Ankete ::
Kada ste zadnji puta naučili napamet novi stih iz šastra?
(34 glasa)
Ovih dana
Nedavno
Odavno
Odavno, i ne sjećate se
Nikada
     
Društvene mreže ::
Slijedi portal.iskcon.hr na Twitter-u
Statistika posjeta ::
Trenutačno je 57 posjetitelja online
 
 
Ova stranica pogledana je 1691 put.
 
Sponzori ::
ISKCON official ::
Vanjski linkovi ::