Članci
Kalendar najava
Najave
Novosti
Galerije
Oglasi
Pojmovnik
Dokumenti
Kalendari
Trenutak inspiracije ::
Uvijek pjevaju Moje slave i trudeći se s velikom odlučnošću, te Me velike duše neprestano predano obožavaju, klanjajući se preda Mnom.
-- Bhagavad-gita 9.4 --
Članci ::
Članak, objavljeno: Čet, 05.10.06. 08:33
 

MEDIJI - Jutarnji list o prosvjednom skupu u Jurišićevoj

 
Zagreb - Hare Krishne kolačima i pjesmom prosvjedovali ispred T-Com centra Piše: A. Benačić
 
 

ZAGREB - Članovi Vaišnavske vjerske zajednice, poznatiji kao Hare Krishne, prosvjedovali su danas u Juršićevoj ulici ispred T-Comova centra ne bi li privukli pozornost te telefonske tvrtke koja im, kažu, uskraćuje svoje usluge.

Prerezan kabel u njihovu sjedištu u Susedgradu koji je prouzrokovao kvar linije prije godinu i pol nitko nije popravio, a računi za pretplatu stizali su im i tri mjeseca nakon što je linija pukla.

Kako je objasnio Danijel Zeljak, potpredsjednik vjerske zajednice, nakon 18 mjeseci slanja dopisa operateru, ovaj se pokret duhovnim pjesmama i dijeljenjem kolačića ispred T-Coma odlučio domoći fiksne linije.

- Mi smo zaista pokušavali naći alternativni put kako bismo ih priključili na mrežu, ali nažalost nismo uspjeli dobiti privolu susjeda da bi se taj kabel doveo do njih. No, nedavno smo uspjeli riješiti imovinsko-pravne odnose sa susjedima i mogu reći da će u najskorijem vremenu ponovno imati redovitu vezu - rekla je Alenka Lisinski, glasnogovornica T-HT-a.

http://www.jutarnji.hr/zagreb/clanak/art-2006,5,2,krishne_prosvjed,24273.jl

KOMENTARI U JUTARNJEM: Tako se to radi, kolačima i pjesmom, a ne devastiranjem i kamenjem.....Svaka Vam čast!!!! I još nešto, moj dečko jako voli Vaše kolače, gdje se oni mogu nabaviti? To je onaj koji uvijek stane i pojede cijelu tacnu s kolačima kad ste negdje u gradu... ili bar recept da mi pošaljete, da ga razveselim. Hare Krishna, Hare Rama.

 
Najnovije
Oglasi
Aktualno
Galerije
Komentari
Prijava ::
Vaišnavski kalendar
Ankete ::
Kada ste zadnji puta naučili napamet novi stih iz šastra?
(34 glasa)
Ovih dana
Nedavno
Odavno
Odavno, i ne sjećate se
Nikada
     
Društvene mreže ::
Slijedi portal.iskcon.hr na Twitter-u
Statistika posjeta ::
Trenutačno su 82 posjetitelja online
 
 
Ova stranica pogledana je 718 puta.
 
Sponzori ::
ISKCON official ::
Vanjski linkovi ::