Članci
Kalendar najava
Najave
Novosti
Galerije
Oglasi
Pojmovnik
Dokumenti
Kalendari
Trenutak inspiracije ::
Onaj tko s velikom vjerom uvijek prebiva u Meni, tko u sebi uvijek misli na Mene i transcendentalno Me služi s ljubavlju najprisnije je sjedinjen sa Mnom u yogi i najviši je od svih yogija. To je Moje mišljenje.
-- Bhagavad-gita 6.47 --
Članci ::
Članak, objavljeno: Čet, 05.10.06. 08:33
 

Prva informacija!

 
Termin održavanja ovogodišnjeg festivala je od 16.07. do 24.07. (srpnja) dok će se mjesto održavanja odrediti do kraja ovog mjeseca.
 
 

Dragi Bhakte,

Što se ovogodišnjeg festivala tiče donesena je samo odluka o terminu njegova održavanja. Ove godine proslava Sri Janmastamija pada u posljednji tjedan kolovoza, što je uobičajno vrijeme kada se održavao i ljetni festival. Budući da to onemogućuje dolazak predavača koji redovito dolaze kod nas, HVV je za ovu godinu odlučilo promijeniti termin.

Tako će se ovogodišnji festival održati od 16.07. do 24.07. (srpnja) dok će se mjesto održavanja odrediti do kraja mjeseca veljače o čemu ćemo izvijestiti vaišnavsku javnost kako u R.H. tako i šire.

Na zadnjem sastanku HVV-a donešena je i odluka kako se mijenja ime Vaišnavskog ljetnog kampa u Vaišnavski ljetni festival. Stoga je i Odbor koji djeluje pri HVV-u, a čija je svrha i dužnost organizirati taj već tradicionalni projekt u R.H. promijenio ime u Odbor za ljetni festival.

Osim toga, novost je i da sve VVZ koje djeluju pod VVZ u R.H. kao i svi odbori pri HVV-u trebaju Odboru za ljetni festival dostaviti imena njihovih predstavnika koji će automatski postati članovima Odbora te se članovi HVV nadaju da će na taj način Odbor bolje funkcionirati te da će predstavnici podjedinih VVZ na taj način još bolje moći zastupati svoje interese te prenijeti prijedloge bhaktama iz njihovih yatri.

Lokalni predstavnik Odbora je kontakt osoba Odbora na području djelovanja pojedine VVZ. Taj je lokalni predstavnik Odbora zadužen za informiranje vaišnava te prikupljanje prijedloga, prigovora i svih informacija te njihovo prosljeđivanje Odboru.

Popis svih članova Odbora objavit će se ćim sve VVZ donesu odluku o svom predstavniku.

Predsjednik Odbora za ljetni festaval je Dinantha das iz Pule.

                                            U ime Odbora: Vaš sluga, Ripuha das

 
Najnovije
Oglasi
Aktualno
Galerije
Komentari
Prijava ::
Vaišnavski kalendar
Ankete ::
Kada ste zadnji puta naučili napamet novi stih iz šastra?
(34 glasa)
Ovih dana
Nedavno
Odavno
Odavno, i ne sjećate se
Nikada
     
Društvene mreže ::
Slijedi portal.iskcon.hr na Twitter-u
Statistika posjeta ::
Trenutačno je 59 posjetitelja online
 
 
Ova stranica pogledana je 501 put.
 
Sponzori ::
ISKCON official ::
Vanjski linkovi ::