Članci
Kalendar najava
Najave
Novosti
Galerije
Oglasi
Pojmovnik
Dokumenti
Kalendari
Trenutak inspiracije ::
U ovom dobu sukoba i licemjerja oslobođenje se može dostići samo pjevanjem Gospodinova svetog imena. Nema drugog načina. Nema drugog načina. Nema drugog načina.
-- Brhan-naradiya Purana --
Članci ::
Članak, objavljeno: Pet, 12.10.07. 17:22
 

Fun-raising!

 
Prvi rezultati...
 
 
Hare Krsna, poštovanje svima.

Evo prvih rezultata! Stotinjak kuna (11 GBP) izkolektirano je novim fund-raising programom u samo 2 dana! (bhakte su napravili oko 160 search-a)

Hariboooolll!

Ako nastavimo biti ovako entuzijastični u sudjelovanju u ovom programu troškove cijelog ovogodišnjeg hostinga otplatit ćemo za nešto više od mjesec dana.

I apetiti su porasli... počeo sam razmišljati o tome da nova vvz.hr stranica (koja bi do kraja ovog mjeseca trebala konačno biti lansirana online) dobije i svog redovitog profesionalnog (od fund-raising laksmija skromno-brahmanski plaćenog) bhaktu-lektora koji bi se tako mogao i dugoročnije posvetiti toj službi.

Samo naprijed... pošaljite e-mailove s pozivom za učešće u ovom fund-raising programu i drugim bhaktama... prijateljima... rođacima... u Hrvatskoj ili izvan nje... BILO KOME za koga mislite da bi se mogao uključiti!

Ako se vi još niste uključili... ne oklijevajte više... fund-raising program funkcionira jako dobro! A ukoliko jeste... nemojte odustati! Koristite druge internet tražilice (Google , Yahoo...) samo kada vam VVZ fund-raising tražilica ne izbaci zadovoljavajuće rezultate.

Hvala vam.

Ys. Deva d.
 
Najnovije
Oglasi
Aktualno
Galerije
Komentari
Prijava ::
Vaišnavski kalendar
Ankete ::
Kada ste zadnji puta naučili napamet novi stih iz šastra?
(34 glasa)
Ovih dana
Nedavno
Odavno
Odavno, i ne sjećate se
Nikada
     
Društvene mreže ::
Slijedi portal.iskcon.hr na Twitter-u
Statistika posjeta ::
Trenutačno je 213 posjetitelja online
 
 
Ova stranica pogledana je 1004 puta.
 
Sponzori ::
ISKCON official ::
Vanjski linkovi ::