Članci
Kalendar najava
Najave
Novosti
Galerije
Oglasi
Pojmovnik
Dokumenti
Kalendari
Trenutak inspiracije ::
Nalazim se u svačijem srcu i dajem sjećanje, znanje i zaborav. Ja sam cilj proučavatelja svih Veda. Tvorac sam Vedante i poznavatelj Veda.
-- Bhagavad-gita 15.15 --
Članci ::
Članak, objavljeno: Pon, 31.12.07. 14:21
 

Fund-raising tražilicom u prosincu skupljamo laksmi za liječenje Deva-deve prabhua i dijelimo knjige u njegovo ime!

 
Stoga, u ovom mjesecu klikajte po tražilici do mile volje i natrag. Ukoliko svaki posjetitelj portala klikne na tražilicu samo 5-6 puta svakoga dana (to je niti minuta posla dnevno) na kraju mjeseca vrlo lijepi iznos bit će uplaćen na Deva-devin račun u svrhu njegovog daljnjeg liječenja!
 
 

Ideja o ovoj akciji došla je iz komentara posjetitelja portala koji se potpisao sa "Marko". Komentar je poslan jučer i nije objavljen na portalu jer po svom sadržaju i raspoloženju više pripada forumskim komentarima, no ideja o posvećivanju (dijela) prihoda s fund-raising tražilice liječenju Deva-deve prabhua "ukradena" je i evo stvaljena u praksu tijekom prosinca.

Budući da je tijekom prosinca Srila Prabhupadin maraton, a Deva-deva prabhu po prvi puta ove godine (u zadnjih dvadesetak godina) neće se moći uopće uključiti u dijeljenje Srila Prabhupadinih knjiga polovica prikupljenog laksmija bit će uplaćena na Deva-devin bankovni račun u svrhu njegovog daljnjeg liječenja, a ostatak (druga polovica) sakupljenog laksmija bit će iskorištena za poklon-knjige u njegovo ime. To je želja starog sankirtan lisca Deva-deve prabhua s kojim sam danas telefonski razgovarao. Za inspiraciju, evo jedne fotke iz sankirtan arhive s kraja osamdesetih na kojoj je i on.

S lijeva na desno: Valipriya d. (Slo), Deva-deva d., Unmadi d.?, Bh. Miro?, Ivesvara d., Mahaprabhu d.

Hvala PUNO bh. Marku na njegovom komentaru i započetoj ideji i svima vama koji ćete se aktivno uključiti upotrebljavajući tražilicu bez obzira na to hoćete li to činiti zbog stvarne potrebe za pretraživanjem interneta ili samo zbog želje da sudjelujete u akciji.

Svakih nekoliko dana kao komentar na ovaj članak poslat ću izvještaj kako napreduje kolektiranje. Ukoliko želite da vaše klikanje bude "profitabilnije" u ovom starom tekstu na portalu pročitajte upute o tome kako to možete postići.

Srila Prabhupada ki jay!
Deva-deva prabhu ki jay!
Sankirtan yajna ki jay!

Vaš sluga administrator, Deva das

P.S. Za kraj informacija da je u studenom fund-raising tražilicom sakupljeno oko 700kn. Vjerujem da ukoliko se svi uključimo u prosincu taj iznos može biti i 10 puta veći!

 
Najnovije
Oglasi
Aktualno
Galerije
Komentari
Prijava ::
Vaišnavski kalendar
Ankete ::
Kada ste zadnji puta naučili napamet novi stih iz šastra?
(34 glasa)
Ovih dana
Nedavno
Odavno
Odavno, i ne sjećate se
Nikada
     
Društvene mreže ::
Slijedi portal.iskcon.hr na Twitter-u
Statistika posjeta ::
Trenutačno je 100 posjetitelja online
 
 
Ova stranica pogledana je 1065 puta.
 
Sponzori ::
ISKCON official ::
Vanjski linkovi ::