Članci
Kalendar najava
Najave
Novosti
Galerije
Oglasi
Pojmovnik
Dokumenti
Kalendari
Trenutak inspiracije ::
U ovom dobu sukoba i licemjerja oslobođenje se može dostići samo pjevanjem Gospodinova svetog imena. Nema drugog načina. Nema drugog načina. Nema drugog načina.
-- Brhan-naradiya Purana --
Članci ::
Članak, objavljeno: Pon, 14.01.08. 14:29
 

Stanje Dharanidhare prabhua, 03.01.2008.

 
Piše: Anupama dd, sliku za portal poslao: Vijaya Gauranga d.
 
 

Dragi bhakte,

zelim vas obavjestiti o nasoj posjeti Dharanidhari Prabhuu i tako nadam se potaknuti vas da ga posjetite ukoliko jos niste ili da ga ponovno posjetite.

U posjeti smo bili Dina Dayala, Jagannatha Mishra, Anandini i moja malenkost. Moram priznati da smo svi duboko udahnuli prije ulaska u njegovu sobu jer nismo znali kako cemo reagirati kad ga vidimo u takvom stanju. Unatoc svemu iznenadili smo se kako nas je pratio pogledom kao da je upijao svaku nasu rijec. Kada smo ga nesto pitali rekli smo mu da trepne ako je odgovor da i on je to ucionio vise puta. Kada je vidio nase Krishna Balaram Govardhan sile jako je burno reagirao. Dugo nije skidao pogled sa Krishne. Svima nam se cinilo da razumije sve sto mu govorimo.

Prilikom posjete sreli smo bhaktu Sinisu (ginekologa) koji je isao kod sefa odjela, a koji je njegov prijatelj pa smo mu rekli za Dharanidharu, a on je rekao da ce se raspitati vise. Mi uskoro odlazimo natrag u Belgiju pa ako je netko od vas u kontaktu sa Sinisom bilo bi dobro pitati ga sto je doktor rekao i moze li kako pomoci.

Dragi bhakte ponizno vas molim posjetite Dharanidharu jer on je jako drag Krishni i puno toga je napravio za Srila Prabhupada. Cak iako ga ne poznajete ili ako ste u Zagrebu samo na kratko. Krapinske toplice nisu tako daleko.

Vas sluga, Anupama devi dasi

Hvala Vijaya Gaurangi d. na ovoj slici na kojoj je Dharanidhara pr. sa Sacinandana Maharajem

 
Najnovije
Oglasi
Aktualno
Galerije
Komentari
Prijava ::
Vaišnavski kalendar
Ankete ::
Kada ste zadnji puta naučili napamet novi stih iz šastra?
(34 glasa)
Ovih dana
Nedavno
Odavno
Odavno, i ne sjećate se
Nikada
     
Društvene mreže ::
Slijedi portal.iskcon.hr na Twitter-u
Statistika posjeta ::
Trenutačno je 111 posjetitelja online
 
 
Ova stranica pogledana je 534 puta.
 
Sponzori ::
ISKCON official ::
Vanjski linkovi ::