Članci
Kalendar najava
Najave
Novosti
Galerije
Oglasi
Pojmovnik
Dokumenti
Kalendari
Trenutak inspiracije ::
Zbog svog dodira s materijalnom prirodom živo biće u materijalnoj prirodi slijedi puteve života, uživajući u tri gune materijalne prirode. Tako nailazi na dobro i zlo u raznim vrstama života.
-- Bhagavad-gita 13.22 --
Članci ::
Članak, objavljeno: Sri, 28.05.08. 04:36
 

Molba administratora

 
U svezi komentara...
 
 

Dragi bhakte,
moje poštovanje svima. Sva slava Šrila Prabhupadi.

Prilično redovito na portal stižu uvredljivi komentari anonimnih pošiljatelja. Iz sadržaja se može zaključiti da ih šalju bhakte a ne slučajni posjetitelji, a također iz sadržaja može se zaključiti da me neki od tih bhakta i osobno poznaju.

Velika većina bhakta naravno na portal šalje samo komentare sukladne vaišnavskom kodeksu ponašanja i moja donja žalopojka nije upućena njima, no, budući da uvredljive komentare bhakte koji ih šalju naravno ne potpisuju svojim pravim imenom jedini način da im se obratim je ovako preko portala.

Moja je naravno dužnost kao administratora da sve komentare pročitam. Pritom uvredljive komentare uredno izbrišem i jedina osoba koja ih pročita budem zapravo ja.

Vaišnavski kodeks ponašanja inače nalaže svakome tko vodi računa o zdravlju svog duhovnog života da ne sluša uvrede nanesene drugim vaišnavama. Stoga se pitam što sam tim bhaktama skrivio pa mi oni uporno na portalu serviraju na čitanje komentare vrijedne izbegavanja koje ja ne mogu izbjeći jer mi je kao administratoru služba čitati ih.

Takve komentare ne pročita nitko osim mene, niti ja naknadno njihov sadržaj prepričavam ikome. Stoga ne vidim koja je svrha njihovog slanja na portal jer njihov jedini efekat je loš utjecaj na moj ionako slabašan duhovni život.

Stoga ovim putem najponiznije molim sve bhakte kojima je stalo do mog duhovnog života, a koji povremeno (ili često) ne mogu izdržati i odluče svoju frustraciju zbog nekog objavljenog teksta iskaliti kroz svoj uvredljiv komentar na portalu da to ubuduće ne čine.

U nadi da će oni kojima je ova molba upućena za nju imati razumijevanja...

Vaš sluga, administrator, Deva d.

 
Najnovije
Oglasi
Aktualno
Galerije
Komentari
Prijava ::
Vaišnavski kalendar
Ankete ::
Kada ste zadnji puta naučili napamet novi stih iz šastra?
(34 glasa)
Ovih dana
Nedavno
Odavno
Odavno, i ne sjećate se
Nikada
     
Društvene mreže ::
Slijedi portal.iskcon.hr na Twitter-u
Statistika posjeta ::
Trenutačno su 203 posjetitelja online
 
 
Ova stranica pogledana je 550 puta.
 
Sponzori ::
ISKCON official ::
Vanjski linkovi ::