Članci
Kalendar najava
Najave
Novosti
Galerije
Oglasi
Pojmovnik
Dokumenti
Kalendari
Trenutak inspiracije ::
Onaj tko je tako transcendentalno utemeljen odmah spoznaje Vrhovni Brahman i ostaje potpuno radostan. Nikada ne jadikuje niti za ičim žudi. Jednako se ophodi prema svakom živom biću. U takvom stanju dostiže čisto predano služenje Mene.
-- Bhagavad-gita 18.54 --
Članci ::
Članak, objavljeno: Pet, 22.06.12. 14:18
 

Ljetni festival na otoku Ižu - najnovije informacije

 
Kirtani, duhovni učitelji, bharatnatyam, dječji programi, prasadam, društvo bhakta, more, pjesma...
 
 

Dragi bhakte,

Odmah po završetku izvanrednog kirtan i japa retreata počinje hrvatski ljetni festival u subotu 23 lipnja i traje do slijedeće subote 30 lipnja u hotelu Korinjak na otoku Ižu. Možete doći na cijeli tjedan ili nekoliko dana...

Osim predavanja, koja će ove godine biti na temu Razvoj duhovnih zajednica, Candramauli swamija, Krishna Ksetra prabhua, Radha Krishna prabhua, Sacinandana swamija i Prahladananda swamija, bit ce organiziran svakovečernji kulturni program kojeg će obogatiti svjetski poznati kirtanije Madhava prabhu i Janavi d.d kao i naši izvrsni kirtan lideri predvođeni Subhadrom d.d.

Za djecu će biti organiziran poseban program, a matajis će moći uključiti se u radionice plesa Bharatanatyam, bit će mogućnosti privatnih izleta brodicom na susjedni otok i slični sadržaji, a sve to uz prasadam kojeg će pripremati kuharska ekipa Sundaranande prabhua.

Još uvijek ima slobodnih mjesta u hotelu (osim u jednokrevetnim sobama) kao i u kampu. Za dodatne informacije, javite mi se na 0915588779 ili VPN 222 ili Isvara Puriju na VPN 230. Sunčano vrijeme, hotelski smještaj (samo bhakte u hotelu), hladovina borove šume i obližnje more pomoći će vam da se udobno osjećate


U  ime organizacijskog odbora,
Vaš sluga, Ananta Sesa dasa

 
Najnovije
Oglasi
Aktualno
Galerije
Komentari
Prijava ::
Vaišnavski kalendar
Ankete ::
Kada ste zadnji puta naučili napamet novi stih iz šastra?
(34 glasa)
Ovih dana
Nedavno
Odavno
Odavno, i ne sjećate se
Nikada
     
Društvene mreže ::
Slijedi portal.iskcon.hr na Twitter-u
Statistika posjeta ::
Trenutačno je 11 posjetitelja online
 
 
Ova stranica pogledana je 1192 puta.
 
Sponzori ::
ISKCON official ::
Vanjski linkovi ::