Članci
Kalendar najava
Najave
Novosti
Galerije
Oglasi
Pojmovnik
Dokumenti
Kalendari
Trenutak inspiracije ::
Čak i ako se smatra da si najgrješniji od svih grješnika, ako se nalaziš na brodu transcendentalnog znanja bit ćeš sposoban prijeći ocean bijede.
-- Bhagavad-gita 4.36 --
Članci ::
Članak, objavljeno: Sub, 27.10.12. 23:26
 

FFL u Desiniću

 
 
Dragi bhakte,Hare Krišna!

Danas je održan program u Desiniću, kraj Pregrade u Hrvatskom zagorju. Uvijek je novi izazov organizirati bilo koji program a to se dogodilo i ovaj puta.

Kontaktirao sam preko 20 bhakta i do zadnje minute nisam uistinu znao koga će mi Krišna poslati. Na kraju došlo je šest bhakta održati program a to su bili Bhavada pr., Raghunath pr., bh.Goran, Bh.Željko, Mt. Revati i ja.
A kod pripreme kolača nesebično su pomogli obitelj Ati Candre Caitanye Pr.,Mt.Sudevi i Lokananda Gaura Prabhu.

Iskustvo govori što je teže organizirati program to je više nektara u njemu. Na program ekipa je stigla u pola jedanaest i odmah su započeli bhajani sa gromoglasnim Raghunath Prabhuom. Ako nemate zvučnike i mikrofon za neki program idealno rješenje za vas je Raghunath pr. jer on ima blagoslov da ne ovisi o nekim izvanjskiim stvarima modernog doba poput mikrofona isl.

Nakon njega počeo je pjevati i Bhavada pr.i samo zamislite i on ima isti blagoslov. Bio je tu harmonij, gitara,harmonika, karatali entuzijastični bhakte Sveto Ime i ono najvažnije osjetila se prisutnost Krišne u Svetom Imenu.

A sada malo o onima zbog kojih ovaj program i radimo. Štičenici ovog doma su psihički bolesne osobe koje žive u nekom svom svijetu i na samom početku prvog bhajana probudila se privrženost kod nekih osoba za Sveto Ime tako da su odmah počeli plesati.Ne mogu opisati sreću na licima tih osoba kada čuju Hare Krišna i kada vide bhakte. Ali svaki bhakta koji želi doživjeti to predivno iskustvo dobrodošao je na jedan od naših slijedečih programa.S obzirom da je ovo naš drugi program u ovom marathonu želim vas obavijestiti da več slijedeće subote imamo i treći program i to u Loborgradu.

Loborgrad je slična ustanova kao i Desinić i nalazi se isto u Hrvatskom zagorju i ima oko 300 osoba. Svi koji žele ići na program trebaju mi se javiti do četvrtka na broj 0912081010 tako da se može organizirati prijevoz. Za kraj snimio sam nekoliko fotografija i mali video i uskoro biti će negdje na ovim stranicama dok nađem nekog tko ih zna staviti jer ja još nisam to naučio.

Hare Krišna do slijedećih informacija 
                                                                                       y.s.Dharmasetu das
 
Najnovije
Oglasi
Aktualno
Galerije
Komentari
Prijava ::
Vaišnavski kalendar
Ankete ::
Kada ste zadnji puta naučili napamet novi stih iz šastra?
(34 glasa)
Ovih dana
Nedavno
Odavno
Odavno, i ne sjećate se
Nikada
     
Društvene mreže ::
Slijedi portal.iskcon.hr na Twitter-u
Statistika posjeta ::
Trenutačno su 82 posjetitelja online
 
 
Ova stranica pogledana je 1234 puta.
 
Sponzori ::
ISKCON official ::
Vanjski linkovi ::