Članci
Kalendar najava
Najave
Novosti
Galerije
Oglasi
Pojmovnik
Dokumenti
Kalendari
Trenutak inspiracije ::
Tako sam ovaj najuzvišeniji nauk prenio lancem učeničkog naslijeđa i sveti su ga kraljevi shvatili na ovaj način. No s vremenom je učeničko naslijeđe bilo prekinuto i zato se čini da je znanje u svom izvornom obliku prekinuto.
-- Bhagavad-gita 4.2 --
Članci ::
Članak, objavljeno: Pet, 15.03.13. 10:05
 

FFL - Posjet domu u Orlovcu

 
 
Dragi bhakte Hare Krišna!
Sva slava Šrila Prabhupadi!
Sva slava Šri Šri Nitai Goura Govindi!
Sva slava svim bhaktama!

Ekipa FFL nastavlja i dalje sa svojim programima po Zagrebu i okolici djeliti Krišninu milost. Prije nekoliko dana posjetili smo Dom u Orlovcu, na Mihaljevcu.

Tamo je bilo prisutno oko 30-tak osoba koji ostaju tamo i preko vikenda. Tokom tjedna tamo boravi oko 70-tak osoba. Obećali smo doći jednom kada budu svi prisutni i zamoliti Raghunath Pr. da ponese harmoniku i trubu. Ovaj dom se razlikuje od drugih po tome da su vrlo entuzijastični za kirtan od početka pa sve do kraja programa.

Bio sam malo zabrinut zato što ovaj puta nije mogao doći Raghunath Pr. i Bhavada koji su već poznati po svojim kirtanima već je išla grupa bhakta koji su malo više u raspoloženju bhajana. Pokazalo se nema razloga za brigu kada je Krišna prisutan preko Svojih Imena. Zanimljivo je bilo vidjeti kako su svi prisutni promjenili svoje raspoloženje i lijepo sjedili i slušali, pjevali, pljeskali rukama i tek na kraju ustali i zaplesali zajedno sa nama.

S obzirom na to da te osobe ne mogu biti dugo mirne to je bilo veliko iznenađenje za sve nas. Podjelili smo oko 200 slastica i tri Šri Išopanišade.         

Vaš sluga Dharmasetu das
 
Najnovije
Oglasi
Aktualno
Galerije
Komentari
Prijava ::
Vaišnavski kalendar
Ankete ::
Kada ste zadnji puta naučili napamet novi stih iz šastra?
(34 glasa)
Ovih dana
Nedavno
Odavno
Odavno, i ne sjećate se
Nikada
     
Društvene mreže ::
Slijedi portal.iskcon.hr na Twitter-u
Statistika posjeta ::
Trenutačno je 50 posjetitelja online
 
 
Ova stranica pogledana je 1025 puta.
 
Sponzori ::
ISKCON official ::
Vanjski linkovi ::