Članci
Kalendar najava
Najave
Novosti
Galerije
Oglasi
Pojmovnik
Dokumenti
Kalendari
Trenutak inspiracije ::
Oni koji obožavaju polubogove rodit će se među polubogovima, oni koji obožavaju pretke rodit će se među precima, oni koji obožavaju sablasti i duhove rodit će se među takvim bićima, a oni koji obožavaju Mene, živjet će sa Mnom.  
-- Bhagavad-gita 9.25 --
Članci ::
Članak, objavljeno: Čet, 29.03.18. 14:28
 

Nova knjiga HH Candramauli swamija - Forbidden voices

 
Ova inspirativna knjiga sadrži inspirativne priče zatvorenika, naše duhovne brače kako su bili privučeni i došli do svjesnosti Krišne.

Knjiga je na engleskom jeziku.
 
 

Odlično je štivo za sve Sankirtan bhakte u njihovoj propovjedničkoj misiji jer predstavlja inspirativne priče o tome kako su Maha Mantra i svjesnost Krišne transformirale živote gangstera I druge nasilne osobe u mirne spokojne duše. Ispovijesti iz autorovih života o duhovnom tragaju od malih nogu pomažu u razumijevanju da ne trebamo mrziti počinitelja, već djelo te da svi mi tragamo za duhovnom istinom! ​​

Jedna od zanimljivijih poanti naglašava neki ljudi su u kaznenom zatvoru, dok smo svi mi u zatvoru materijalne energije sa zlatnim, srebrnim i željeznim okovima.

Ako niste uvjereni da je ovaj svijet pun patnje, ova će vas knjiga na to podsjetiti. Prikazuje Mayu, iluzornu energiju na primjeru osoba koje su vidjele njeno pravo lice, a usprkos lošim uvjetima života, oni u zatvoru entuzijastično drže sadhanu, održavaju programe, kuhaju prasadam i posvećeni su duhovnosti. (Odu moji izgovori...)

Gospodin Chaitanya i Nityananda izbavili su Jagaya i Madaya - u današnjem svijetu to bi bili zatvorenici, gangsteri i ubojice. Upravo kroz njihove priče možete vidjeti kako kroz svoje bhakte milost Gaurange dan danas izbavlja naj palije duše.

Ova čitka knjiga od čak 300 stranica svima može dati duhovnu podršku u njihovoj sadhani, a osim toga osnažuje vjeru i razumijevanje djelovanja Svetog Imena.

Knjiga se može nabaviti slanjem upita na roberto.rosandic@gmail.com po cijeni 70 kn. Poštarina se posebno plaća, a plaćanje se može izvršiti unaprijed ili kod primopredaje.

Vaš sluga,
Roberto

 
Najnovije
Oglasi
Aktualno
Galerije
Komentari
Prijava ::
Vaišnavski kalendar
Ankete ::
Kada ste zadnji puta naučili napamet novi stih iz šastra?
(34 glasa)
Ovih dana
Nedavno
Odavno
Odavno, i ne sjećate se
Nikada
     
Društvene mreže ::
Slijedi portal.iskcon.hr na Twitter-u
Statistika posjeta ::
Trenutačno je 69 posjetitelja online
 
 
Ova stranica pogledana je 1871 put.
 
Sponzori ::
ISKCON official ::
Vanjski linkovi ::