Članci
Kalendar najava
Najave
Novosti
Galerije
Oglasi
Pojmovnik
Dokumenti
Kalendari
Trenutak inspiracije ::
Onaj tko s velikom vjerom uvijek prebiva u Meni, tko u sebi uvijek misli na Mene i transcendentalno Me služi s ljubavlju najprisnije je sjedinjen sa Mnom u yogi i najviši je od svih yogija. To je Moje mišljenje.
-- Bhagavad-gita 6.47 --
Članci ::
Članak, objavljeno: Čet, 03.12.20. 14:23
 

Organigram LVV Zagreb, zahvala i kontakt

 
 

Dragi bhakte,

Ispod se nalazi Organigram Lokalnog vaišnavskog vijeća Iskcon-a Zagreb.

Možete vidjeti tko je nositelj kojeg odjela u zajednici i također nam se možete javiti ukoliko imate neki prijedlog, komentar, prostor za poboljšanje i sl. na e-mail: lvv.iskcon.zg@gmail.com.

Isto tako, ukoliko netko žarko želi obavljati neku službu u našoj zajednici, želi naučiti neku vještinu ili dobiti neko znanje, molimo vas javite nam se.

Zahvalili bi Suvarna-bindu prabhuu koji je unazad mnogo godina bio stvarni i službeni nositelj zajednice i također je obavljao i još obavlja najistaknutije službe u Hramskom odboru, Pujari departmentu, BBT-u zatiskanje knjiga, održavanju brahmacari ashrama, LVV-u i brojne druge. Vizija Suvarna-bindu prabhua je direktno i indirektno dovela i do stvaranja novih organizacijskih snaga u našoj yatri kroz Mjesečne sankirtan festivale,  Leadership sangu i na kraju Lokalno vaišnavsko vijeće koje će pokušati osnažiti i proširiti organizacijsko djelovanje u našoj zajednici.

                                  Radi bolje vidljivosti kliknite na sliku

Nadamo se porastu angažmana svih članova yatre, međusobnom razumijevanju, komunikaciji, pomaganju i buđenju snažnog zajedništva oko naših Sri Sri Gaura Nitai Božanstava u sankritan misiji koju nam je donio Njegova Božanska Milost A.C. Bhaktivedanta Swami Srila Prabhupada.

Vaši sluge iz LVV Zagreb

U Zagrebu, 3.12. 2020.g.
 
Najnovije
Oglasi
Aktualno
Galerije
Komentari
Prijava ::
Vaišnavski kalendar
Ankete ::
Kada ste zadnji puta naučili napamet novi stih iz šastra?
(33 glasa)
Ovih dana
Nedavno
Odavno
Odavno, i ne sjećate se
Nikada
     
Društvene mreže ::
Slijedi portal.iskcon.hr na Twitter-u
Statistika posjeta ::
Trenutačno je 37 posjetitelja online
 
 
Ova stranica pogledana je 606 puta.
 
Sponzori ::
ISKCON official ::
Vanjski linkovi ::