Dokumenti
Kalendar najava
Najave
Novosti
Članci
Galerije
Oglasi
Pojmovnik
Kalendari
Trenutak inspiracije ::
Inteligentna osoba ne uživa u izvorima bijede, koji nastaju dodirom s materijalnim osjetilima. O Kuntin sine, takvi užitci imaju početak i kraj i mudar čovjek ne nalazi u njima zadovoljstvo.
-- Bhagavad-gita 5.22 --
Dokumenti ::
Dokument
 

Uključivanje osobnog e-mail podsjetnika za vaišnavski kalendar

 
Kako izbjeći slučajan propust ekadašija ili nekog vaišnavskog festivala? Jedna pravovremeno poslana email poruka može puno pomoći.

Budući da danas skoro svatko posjeduje pametni telefon ova informacija objavljena na portalu prije petnaestak godina aktualnija je nego ikada prije. :)
 
 

Poštovani posjetitelji

Jedna od naprednih mogućnosti rezerviranih za registrirane korisnike je da u "Moj profil" dijelu možete uključiti opciju slanja informacija o ekadašijima i važnijim festivalima na svoju e-mail adresu. Informacije će stizati jedan dan prije svakog ekadasija/festivala u vrijeme koje sami odaberete.

1. Ono što je potrebno najprije je registrirati se (registracija je automatska i potrebna vam je samo valjana e-mail adresa).

2. Nakon uspješno dovršenog procesa registracije prijavite se svojim odabranim korisničkim imenom i lozinkom i posjetite rubriku "Moj profil" koja će za vas kao prijavljenog korisnika postati vidljiva u rubrici "Prijava".

3. Zatim (donja slika) u rubrici "Moj profil":

  • Odaberite vama najbliži grad za koji želite podjetnik (Polje "Kalendar za"). Ukoliko ne odaberete ništa podrazumijeva se kalendar za Zagreb.
  • Označite kvačicom opciju "Podsjetnik" i odaberite vrijeme u koje želite primati poruke dan prije ekadašija i festivala.
  • U polje "Na e-mail" unesite e-mail adresu na koju želite primati podsjetnik (ili više adresa odvojenih zarezom).
  • Ne zaboravite na kraju potvrditi unos klikom na "Osvježi".


Za dodatno pojašnjenje unosa u navedena polja možete kliknuti na pomoć (znak upitnik) kraj dotičnog polja.

Odabir unutar polja "Ispis kalendara" (normalno/detaljno) služi u druge svrhe i nema utjecaja na slanje podsjetnika.

Ukoliko imate poteškoća s registracijom ili slijeđenjem ovih uputa jedno od jednostavnijih rješenja je da zamolite nekog bhaktu koji već ima svoj profil na portalu da samo doda vašu email adresu kao primatelja podsjetnika u svoj profil.
Ili nam pišite na email adresu: iskcon.hr@gmail.com i u poruci naznačite email adresu na koju želite da vam stiže podsjetnik pa će uključivanje podsjetnika za vas obaviti uredništvo portala.

Puno pozdrava, Hare Krišna!

Vaše uredništvo

 
Najnovije
Oglasi
Aktualno
Galerije
Komentari
Prijava ::
Vaišnavski kalendar
Ankete ::
Kada ste zadnji puta naučili napamet novi stih iz šastra?
(33 glasa)
Ovih dana
Nedavno
Odavno
Odavno, i ne sjećate se
Nikada
     
Društvene mreže ::
Slijedi portal.iskcon.hr na Twitter-u
Statistika posjeta ::
Trenutačno je 51 posjetitelj online
 
 
Ova stranica pogledana je 1800 puta.
 
Sponzori ::
ISKCON official ::
Vanjski linkovi ::