Kalendar najava
Najave
Novosti
Članci
Galerije
Oglasi
Pojmovnik
Dokumenti
Kalendari
Trenutak inspiracije ::
Onaj tko poznaje transcendentalnu prirodu Moje pojave i Mojih djelatnosti po napuštanju tijela više se ne rađa u materijalnom svijetu, već dostiže Moje vrhovno prebivalište.
-- Bhagavad-gita 4.9 --
Najave ::
 

Zagreb - Bhakti-sastri iz Bhagavad-gite kakva jest, 1. dio

 
Mjesto održavanja: Nova Jaladuta - ISKCON Zagreb
 
Predavač je Njegova Milost Adi-purusa Prabhu.
Svježe informacije ...
Prijevod cijelog tečaja za bhakte koji ne razumiju engleski je osiguran. Posljednje prijave primamo do početka samog tečaja.
 
 

Dragi bhakte i prijatelji,

Krišninom milošću nastavljamo s Bhakti-sastri tečajem u Zagrebu, ovaj put pod vodstvom Njegove Milosti Adi-puruse Prabhua.

Tečaj se odvijati od 23. do 30. kolovoza, od 18:00 do 21:00, osim na Janmastami i na Dan pojave Srila Prabhupade (25. i 26.) kada ćemo imati pauzu. 

Prijave i slušanje svih predavanja obavezni su za one koji žele položiti ispit i tako dobiti diplomu. Ostali posjetitelji tečaja koji ne mogu pratiti čitav tečaj svakako su dobro došli bilo kada i ovo ne vrijedi za njih.

Tečaj se ne naplaćuje, ali su naše donacije za propovjednika jako dobrodošle kako bismo mogli uživati plodovima transcendentalnog znanja koje ćemo primiti.

Pitanja i prijave za tečaj ili smještaj u hramu za vrijeme tečaja možete poslati na Suvarna-bindu.BVS@pamho.net ili na 091 597 8552.

Adi-purusa Prabhu, učenik Njegove Svetosti Gopal Krsne Goswamija, pridružio se ISKCON-u 1990. godine u Ukrajini. Nakon što je neko vrijeme dijelio Srila Prabhupadine knjige, postao je članom ukrajinskog BBT-ja, u kojem je 10 godina služio kao prevoditelj. Preveo je Sri Caitanya-caritamritu, neka pjevanja Srimad Bhagavatama i druge knjige.


Završio je Bhakti-sastri tečaj u klasi Njegove Svetosti Purnacandre Goswamija i Njegove Svetosti Bhanu Swamija. Podučavao je Bhagavad-gitu u BBT-ju i VIHE-u. Od 1999. živi u Vrindavani, proučava i podučava iz svetih spisa, a u posljednje vrijeme, s istim ciljem, sve više putuje diljem svijeta.

Ne propustite!



 

Komentari:

Radhe Govinda dasa - Komentar, objavljeno: Ned, 21.08.16. 00:04

Adi Purusa Prabhu

Takođjer je među prvih nekoliko bhakta u povijesti koji su prostudirali i položili čitav Šrimad Bhagavatam i dobili diplomu Bhaktivedante, a i član je ISKCON-ovog šastričkog komiteta.
Najnovije
Oglasi
Aktualno
Galerije
Komentari
Prijava ::
Vaišnavski kalendar
Ankete ::
Kada ste zadnji puta naučili napamet novi stih iz šastra?
(34 glasa)
Ovih dana
Nedavno
Odavno
Odavno, i ne sjećate se
Nikada
     
Društvene mreže ::
Slijedi portal.iskcon.hr na Twitter-u
Statistika posjeta ::
Trenutačno je 87 posjetitelja online
 
 
Ova stranica pogledana je 1692 puta.
 
Sponzori ::
ISKCON official ::
Vanjski linkovi ::