Novosti
Kalendar najava
Najave
Članci
Galerije
Oglasi
Pojmovnik
Dokumenti
Kalendari
Trenutak inspiracije ::
Oni koji obožavaju polubogove rodit će se među polubogovima, oni koji obožavaju pretke rodit će se među precima, oni koji obožavaju sablasti i duhove rodit će se među takvim bićima, a oni koji obožavaju Mene, živjet će sa Mnom.  
-- Bhagavad-gita 9.25 --
Novosti ::
Novost, objavljeno: Čet, 10.05.07. 06:12
 

Zagreb - Izvještaj sa zadnjeg sastanka LVV-a 05.05.2007.

 
 
Dragi bhakte,

 

PAMHO. AGTSP!

 

Ovo je izvještaj sa zadnjeg sastanka LVV-a održanog u subotu 05.05.2007.

 

Ponovo se najviše raspravljalo o pokretanju mjesečnih javnih programa. Gost je ovaj puta bio Amala Harinam Prabhu, koji je izrazio veliku želju i spremnost da sudjeluje  u organizaciji programa.

Svi prisutni su se složili da program treba biti za široku publiku, općenito predstavljanje Svjesnosti Krišne za nove ljude uz upotrebu multimedijalnih sredstava.

Program će biti financijski neovisan i transparentan. Raditi će se koordinacija s putujućim propovjednicima kojima je specijalnost takva vrsta programa. Naravno jedan od najvažnijih dijelova je follow up program – što ponuditi dalje onima koji su zainteresirani? Početak programa će ovisiti upravo o tome da li imamo kvalitetne follow up programe i timove bhakta za njih.

Zagorska yatra na čelu s Nara Hari Prabhuom i Mataji Mangalalayom su također vrlo entuzijastični pružiti profesionalnu i tehničku podršku cijelom programu.

Za slijedeću subotu zakazan je sastanak s Mathuranath i Amala Harinam Prabhusima nakon kojeg ćemo nadamo se krenuti s konkretnim pripremama programa.

 

Nadalje se razgovaralo o prijedlogu Mataji Kalyana-candrike za pokretanje nedjeljne škole za djecu bhakta.

Kako se radi o dugoročnom projektu, za koji se Mataji već duže vremena pomno priprema, tako će i početku tog projekta prethoditi dugotrajne i kvalitetne pripreme. Nadamo se da će nam Mataji Kalyana-candrika uskoro biti gost na jednom od sastanaka gdje će nam detaljno predstaviti ovaj projekt.

 

Nakon toga se prešlo na malo manje zanimljive teme poput otplata kredita za hram. Sve se češće dešava da hramska kasica mora uskakati kako bi se premostio ili nadoknadio manjak za pravovremeno otplaćivanje kredita.  Iznijet je prijedlog da se dio prihoda od nedjeljnih programa preusmjeri na pokrivanje manjka za rate kredita.

Istovremeno ovim putem još jednom pozivamo bhakte da se uključe u otplaćivanje kredita za hram na povremenoj ili redovnoj bazi. Već i iznosi od 50-200 kuna mjesečno bi puno olakšali situaciju.

 

Nadalje se govorilo o diskusiji oko financijskog izvješća gradnje hrama koja se vodila na Forumu VVZ portala.

LVV je donio zaključak da svaki bhakta na pismeni zahtjev LVV-u može dobiti vizualni uvid u izvješća.

Za sve transakcije postoje pisane evidencije, ali se iz razloga anonimnih donatora one ne mogu pružiti u pisanom obliku.

 

Slijedeći sastanak je zakazan u subotu 12.5. nakon jutarnjeg programa.

 

Vaišnavska Vjerska Zajednica Zagreb
II Bizek 36
10090 Zagreb-Susedgrad
Tel. 01/34 92 468
Fax 01/ 34 90 695
Žiro racun kod Privredne banke
2340009-1110102369
 
Najnovije
Oglasi
Aktualno
Galerije
Komentari
Prijava ::
Vaišnavski kalendar
Ankete ::
Kada ste zadnji puta naučili napamet novi stih iz šastra?
(34 glasa)
Ovih dana
Nedavno
Odavno
Odavno, i ne sjećate se
Nikada
     
Društvene mreže ::
Slijedi portal.iskcon.hr na Twitter-u
Statistika posjeta ::
Trenutačno su 133 posjetitelja online
 
 
Ova stranica pogledana je 480 puta.
 
Sponzori ::
ISKCON official ::
Vanjski linkovi ::