Novosti
Kalendar najava
Najave
Članci
Galerije
Oglasi
Pojmovnik
Dokumenti
Kalendari
Trenutak inspiracije ::
Inteligentna osoba ne uživa u izvorima bijede, koji nastaju dodirom s materijalnim osjetilima. O Kuntin sine, takvi užitci imaju početak i kraj i mudar čovjek ne nalazi u njima zadovoljstvo.
-- Bhagavad-gita 5.22 --
Novosti ::
Novost, objavljeno: Uto, 01.01.08. 10:02
 

Karlovac - Obavijest o web stranici Sri Sri Nitai Gauracandra mandira, www.avadhuta.hr

 
 

Dragi bhakte,
poštovanje.

Web stranica Sri Sri Nitai Gauracandra Mandira je do sada nekih tjedan dana na webu i to testno razdoblje nam je pomoglo da uvidimo nedostatke koje je potrebno ispraviti. Vaši komentari su nam također bili od velike pomoći i na njima smo vam jako zahvalni, ohrabrujemo vas da nastavite i dalje jer nam vi kao korisnici stranice najbolje možete ukazati na eventualne nedostatke.

Stranica je optimizirana za rad na rezoluciji od 1280×1024 pixela, ali nije problem stranicu koristiti niti na rezoluciji 1024×768 koju većina vas vjerojatno koristi. Manje rezolucije, kao 800×600 i niže, nisu preporučene za normalan rad. Isto tako stranica je rađena i optimizirana za Mozillu Firefox (verzija 2.0 na dalje), ali ispravno radi i u novijim verzijama Opere, Safarija i Netscapea. Ako koristite neki od navedenih preglednika, a stranica se ipak pravilno ne prikazuje (nedostaju neke slike, ne rade svi linkovi i sl.) provjerite koju verziju koristite i ako je starija preporučamo vam da ju nadogradite.

Za sada stranica ima problema samo u Internet Exploreru (koji danas još uvijek koristi većina korisnika), ali se nadamo da će to u što skorijem roku biti riješeno. Ipak, preporučamo vam da si na računalo instalirate neki od navedenih programa sa kojima stranica normalno funkcionira, a i sami po sebi su kvalitetnije riješenje, naša preporuka je Mozilla Firefox 2.0 (i novije verzije, npr zadnja je 2.0.0.11).

Od danas će starnica biti osvježavana na dnevnoj bazi što znači da ćete svaki dan moći naći najnovije vijesti iz naše yatre i iz svijeta. Na stranici je i galerija slika koja će isto tako biti redovno osvježavana.

Molimo vas za vaše blagoslove kako bi stranica bila uspješna, tj. kako bi privukla nove ljude što i je njezina glavna svrha.

Želimo vam sve najbolje u vašim duhovnim životima, a posebno u novoj godini.

Vaši sluge iz Nitai Gauracandra Mandira.

 
Najnovije
Oglasi
Aktualno
Galerije
Komentari
Prijava ::
Vaišnavski kalendar
Ankete ::
Kada ste zadnji puta naučili napamet novi stih iz šastra?
(34 glasa)
Ovih dana
Nedavno
Odavno
Odavno, i ne sjećate se
Nikada
     
Društvene mreže ::
Slijedi portal.iskcon.hr na Twitter-u
Statistika posjeta ::
Trenutačno je 75 posjetitelja online
 
 
Ova stranica pogledana je 451 put.
 
Sponzori ::
ISKCON official ::
Vanjski linkovi ::