Novosti
Kalendar najava
Najave
Članci
Galerije
Oglasi
Pojmovnik
Dokumenti
Kalendari
Trenutak inspiracije ::
Uvijek misli na Mene, postani Moj bhakta, obožavaj Me i odavaj Mi poštovanje. Tako ćeš sigurno doći k Meni. To ti obećavam, jer si Moj veoma drag prijatelj.
-- Bhagavad-gita 18.65 --
Novosti ::
Novost, objavljeno: Pet, 18.04.08. 05:20
 

Lika - HG Priti Vardhana Prabhu - seminar vedske (bengalske) kuhinje

 
LIKA od 14.06-16.06. 2008
 
 

Sri Sri Guru Gaurangau jayatah!

Hare Krsna dragi bhakte!

  Znači već treću godinu za redom organizirat ćemo seminar tradicionalne vedske kuhinje kakvu izvorno poznaje vaisnavski Bengal. Seminar će održati HG Priti Vardhana prabhu, inače učenik njegove svetosti Bhaktividya Purna Maharaje, tajnik Gurukule u Mayapuru koji živi i služi u Mayapur dhami u Indiji zadnjih 15-ak godina..

Seminar će kao i prošlih puta biti popraćen i večernjim i jutarnjim programima i to gaura aratikom te filozofskim predavanjem.

  Seminar počinje u subotu 14.06 u 10:00h i završava u ponedjeljak 16.06 u 16:00h. Znači očekuje nas tri dana kuhanja u vrlo ugodnoj atmosferi lijepe ličke prirode na imanju domaćina Murari Gupte prabhua i njegove žene mataji Sundari, kojima se ovim putem ujedno i unaprijed zahvaljujem na vaišnavskoj gostoljubivosti.

  Znači smještaj se neće naplaćivati ali za potrebe samog tečaja (povrće, namirnice, začini, mliječni proizvodi te za trošak putovanja Priti Vardhane prabhua) potrebno je uplatiti 350 kn po sudioniku. Samom predavaču je poželjno dati osobnu donaciju kao znak štovanja i zahvalnosti te ovisi o vašoj inspiraciji koliko ste zadovoljni s tečajom...

  Broj sudionika je ograničen na petnaestak ljudi s tim da već imam prijavljeno oko polovice...prijave i uplate primam do 15.05. 2008 kako bi sa sigurnošću mogli organizirati točan broj u slučaju predomišljanja pojedinih sudionika.

 Inače, dan prije tj. 13.06 u petak održat ćemo večernji program s Priti Vardhana prabhuom u zagrebačkom hramu, a dan poslije tj. u utorak 17.06. prabhu će dati jutarnju lekciju u riječkom hramu te najvjerojatnije i poslijepodnevno predavanje za profesore i studente u Rijeci. Bhakte koji su inspirirani mogu nam se pridružiti.

  Kako sam bio organizator i sudionik prijašnjih događaja, ovom prilikom bi vas volio informirati da nije riječ samo o kuhanju nego da od prabhua možemo naučiti puno više, jer se radi o vrlo ugodnom druženju s vrlo poniznim i primjernim brahmanom, bhaktom , uzvišenim vaišnavom.

Uplate za seminar (350kn)  možete izvršiti na tekući račun Raiffeisen banke:

ime: Davor Zimonja     
br.tek.rn: 2484008-3229059262
i svakako javite mi kada tko uplati....
moji kontakti
sridhara.bvks@gmail.com  
ili 095 906 1044

Broj sudionika ograničen je na oko 15-ak ljudi!

dasa Sridhara das

Ovdje možete pogledati slike sa prošlog seminara održanog u Lici http://www.portal.iskcon.hr/index.php?p=gallerys&id=675

 

 

 

 
Najnovije
Oglasi
Aktualno
Galerije
Komentari
Prijava ::
Vaišnavski kalendar
Ankete ::
Kada ste zadnji puta naučili napamet novi stih iz šastra?
(34 glasa)
Ovih dana
Nedavno
Odavno
Odavno, i ne sjećate se
Nikada
     
Društvene mreže ::
Slijedi portal.iskcon.hr na Twitter-u
Statistika posjeta ::
Trenutačno je 210 posjetitelja online
 
 
Ova stranica pogledana je 733 puta.
 
Sponzori ::
ISKCON official ::
Vanjski linkovi ::