Novosti
Kalendar najava
Najave
Članci
Galerije
Oglasi
Pojmovnik
Dokumenti
Kalendari
Trenutak inspiracije ::
Zbunjena utjecajem lažnog ega, duhovna duša misli da vrši djelatnosti, koje vrše tri gune materijalne prirode.
-- Bhagavad-gita 3.27 --
Novosti ::
Novost, objavljeno: Pon, 08.06.09. 07:45
 

Karlovac - Nitay Gauracandra Harinam turneja sve sličnija Festivalu Indije u Poljskoj

 
 

 

Dragi bhakte,

ono što nas najviše asocira na Poljski Festival je Woodstock, veliki alternativni koncert na kojem se skupi par stotina tisuća mladih posjetitelja. Ove godine nam je Krišna namjestio i Hrvatski Woodstock…Na otoku Krku treću godinu za redom održava se Skaville. To je najveći Ska-reggae-punk festival na prostoru Balkana, a organizira ga jedan naš stari prijatelj iz Križevaca.

Naš prijatelj je inače veliki simpatizer bhakta, povremeno mantra i čita Prabhupadove knjige. Zajedno smo prije radili neke programe u Križevcima, a sada se suradnja nastavlja i šire. Njemu je jako drago da bhakte žele pomoći ljudima da uzdignu svoju svjesnost pa nam je i ponudio ovu mogućnost za propovijedanje.

Predložio nam je da kuhamo za članove desetak bandova (iz Italije, Španjolske, Francuske i Balkana) koji su vegetarijanci. Naš prijatelj zna da su bhakte najbolji kuhari (imao je dugogodišnje društvo Caitanya Mali prabhua). Uz to nam je ponudio da kuhamo i dijelimo prasadam za goste festivala, kojih je prošle godine bilo par tisuća iz raznih zemalja Europe, a ove godine možda i više.

Imati ćemo i šator za pitanja i odgovore,  štand sa knjigama, CD-ovima i ostalom parafernalijom, a kao šlag na torti trebao bi biti kirtan na glavnoj pozornici.

Svako jutro održavati ćemo jutarnju Yogu za buđenje i lagane chill-out bhajane za posjetitelje koji će vjerojatno biti malo omamljeni od prijašnje noći…Skaville Festival će se održati 24. i 25. srpnja na Krku, u uvali Voz (nekad pristajalište trajekta sa kopna) blizu Omišlja.

Info kontakt: udruga.avadhuta@gmail.com,047/600-601047/600-601

Posjetite nas na www.avadhuta.hr

 

Vaši sluge iz Sri Sri Nitay Gauracandra Mandira Karlovac

 
Najnovije
Oglasi
Aktualno
Galerije
Komentari
Prijava ::
Vaišnavski kalendar
Ankete ::
Kada ste zadnji puta naučili napamet novi stih iz šastra?
(34 glasa)
Ovih dana
Nedavno
Odavno
Odavno, i ne sjećate se
Nikada
     
Društvene mreže ::
Slijedi portal.iskcon.hr na Twitter-u
Statistika posjeta ::
Trenutačno je 71 posjetitelj online
 
 
Ova stranica pogledana je 596 puta.
 
Sponzori ::
ISKCON official ::
Vanjski linkovi ::