Novosti
Kalendar najava
Najave
Članci
Galerije
Oglasi
Pojmovnik
Dokumenti
Kalendari
Trenutak inspiracije ::
Tako sam ovaj najuzvišeniji nauk prenio lancem učeničkog naslijeđa i sveti su ga kraljevi shvatili na ovaj način. No s vremenom je učeničko naslijeđe bilo prekinuto i zato se čini da je znanje u svom izvornom obliku prekinuto.
-- Bhagavad-gita 4.2 --
Novosti ::
Novost, objavljeno: Sri, 30.09.15. 16:55
 

Hrvatska - Kirtan turneja Jahnavi Harrison

 
 
Hare Krsna dragi bhakte!
Molim vas primite moje ponizno poštovanje!
Sva slava Srila Prabhupadi!

Sa velikim zadovoljstvom vas pozivamo na kirtan koncert jedne od najprominentnijih kirtaniya u našem pokretu, Jahnavi Harrison. U pratećem bandu svirat će i pjevati njena sestra Tulasi dd, Manu prabhu iz Radhadesha i nekoliko bhakta sa kojima je odrasla.

Očekujemo zaista posebnu atmosferu te vas molimo da ju uveličate svojim dolaskom. Zbog prirode programa koja je prilagođena široj publici molimo vas da dođete u civilnoj odjeći.

 

Koncert je dio turneje koja ce posjetiti jos i Beaograd, Rijeku, Sarajevo, Split pod imenom "Like a river to the sea". Ovom prilikom ćemo imati priliku upoznati se s nekm melodijama s njenog istoimenog albuma koji zauzeo visoka mjesta na world music ljestvicama I-tunes i Billboard-a.

Ukoliko zelite podžati ovu turneju svojom sluzbom ili novčanim donacijama znajte da je svaki doprinos je dobrodošao i bit će vrlo cjenjen zbog visokih troskova organizacije.

Vaši prilozi koje možete uplatiti na račun MDSK u Zagrebu: HR1123400091110102369 s naznakom "za YIM turneju" bit će evidentirani i transparentno prikazani u našem izvještaju.

Ispred Yoga Is Music teama,
Gour Govinda das
 

Povezano:

Najnovije
Oglasi
Aktualno
Galerije
Komentari
Prijava ::
Vaišnavski kalendar
Ankete ::
Kada ste zadnji puta naučili napamet novi stih iz šastra?
(34 glasa)
Ovih dana
Nedavno
Odavno
Odavno, i ne sjećate se
Nikada
     
Društvene mreže ::
Slijedi portal.iskcon.hr na Twitter-u
Statistika posjeta ::
Trenutačno su 82 posjetitelja online
 
 
Ova stranica pogledana je 1367 puta.
 
Sponzori ::
ISKCON official ::
Vanjski linkovi ::