Novosti
Kalendar najava
Najave
Članci
Galerije
Oglasi
Pojmovnik
Dokumenti
Kalendari
Trenutak inspiracije ::
Osoba Me može spoznati kao Svevišnju Božansku Osobu samo predanim služenjem. Kada zahvaljujući takvoj predanosti postane potpuno svjesna Mene, može ući u Božje carstvo.
-- Bhagavad-gita 18.55 --
Novosti ::
Novost, objavljeno: Ned, 03.04.16. 16:10
 

Zagreb - Temple Zagreb: Javni financijski izvještaj i zahvala bhaktama

 
 
Ovom prilikom, uz predočenje kompletnog Financijskog izvještaja za 2015 godinu kojeg možete dohvatiti ovdje, iskreno zahvaljujemo članovima Kluba 108 i svima Vama koji svojim donacijama i službama pomažete i sudjelujete u hramskim i propovjedačkim djelatnostima.

Kako bismo dobili širu podršku u djelatnostima propovijedanja i obožavanja Sri Sri Gaura Nitai te omogućili svima koji se žele na ovaj način uključiti u obožavanje Božanstava i pročistiti stečeni prihod od svoga rada, pokrenuli smo prije tri godine Klub 108. Klub 108 je inicijativa koja po uzoru na druge ISKCON hramove inspirira bhakte na redovni financijski doprinos misiji Srila Prabhupade u iznosu 108 kuna mjesečno. Donacije dobivene putem kluba 108 koriste se isključivo za obožavanje Božanstava, propovijedanje te hramske potrebe. 

Ako se želite pridružiti Klubu 108 te i na taj način doprinositi misiji Srila Prabhupade, možete to jednostavno učiniti tako da na mjesečnoj bazi uplaćujete 108 kuna ili iznos po vlastitoj želji na hramski račun HR1123400091110102369. Više o Klubu 108 molimo vas pročitajte ovdje.

Vaši sluge iz Hramskog odbora Zagreb


 
Najnovije
Oglasi
Aktualno
Galerije
Komentari
Prijava ::
Vaišnavski kalendar
Ankete ::
Kada ste zadnji puta naučili napamet novi stih iz šastra?
(34 glasa)
Ovih dana
Nedavno
Odavno
Odavno, i ne sjećate se
Nikada
     
Društvene mreže ::
Slijedi portal.iskcon.hr na Twitter-u
Statistika posjeta ::
Trenutačno je 115 posjetitelja online
 
 
Ova stranica pogledana je 1075 puta.
 
Sponzori ::
ISKCON official ::
Vanjski linkovi ::