Novosti
Kalendar najava
Najave
Članci
Galerije
Oglasi
Pojmovnik
Dokumenti
Kalendari
Trenutak inspiracije ::
Sve što radiš, sve što jedeš, sve što nudiš ili daješ i sve strogosti koje vršiš - o Kuntin sine, ponudi Meni.
-- Bhagavad-gita 9.27 --
Novosti ::
Novost, objavljeno: Pon, 10.07.17. 13:18
 

 
 

TROGIR JE OPET OSVOJEN! –Kratko, ali slatko.

 

Srijeda, 28.6.2017.,odlučeno je!

Održati će se još jednom bitka i druga kula Trogira će pasti! Iako je toga dana zapuhalo jugo i digla se prašina, inicijator Pegi nije odustao, te uz svoje dvije pomoćnice još jednom krenuo u avanturu. No, onda , iznenada, motivirana iskrenom  željom, pridružila se avanturi entuzijastična i hrabra Jaya Pradha i otkrila svoj talent za dijeljenje nektarskih dragulja- Srila Prabhupadovih knjiga.

  Ratnici su se našli u 8 sati u centru da bi se pomolili i prizvali pomoć i potporu. I tada se pojavio Maha Jvala Prabhu da bi dao svoje blagoslove. Puni blagoslova i milosti ratnici su se uputili!

Zbog drugih dužnosti koje su ratnici trebali izvršiti tijekom dana , pao je dogovor da u sat vremena kula treba biti osvojena. To se i dogodilo, Trogir je pao sa podijeljenih 19 knjiga!!! Jay Srila Prabhupada!!!

Ovim putem se zahvaljujemo : Bhakta Pegiju na upornosti i inicijativi , bhaktin Matei na prijevozu, Maha Jvala Prabhu-u na motivaciji i potpori, Jaya Pradhi koja ne samo da se pridružila veseloj ekipi sankirtanera na terenu , već i nakon toga pripremila prasadam. Hvala Ti puno! Također, veliko hvala svim bhaktama koji su tu uz nas sa svojim molitvama i riječima ohrabrenja. Sva slava bhaktama! Sva slava Srila Prabhupadu!

Iskustva i doživljaji:

Bhakta Pegi: " Želim se zahvaliti svima na podršci, onima koji su bili , i koji nisu bili. Bilo je veselo, zabavili smo se, te su Krišna i Srila Prabhupada kroz nas podijelili knjige. Netko je rekao da se Krišna krije upravo izvan naše komfortne zone, a nama je ponekad teško izaći iz te zone. Danas smo se potrudili i napravili korak van te zone i mala čuda su se dogodila.Nadam se da ćemo i sljedeći mjesec izaći."

Jaya Pradha: "Super je , samo biti u društvu bhakta, i napraviti nešto za Srila Prabhupada, izaći iz te zone komfora, brojke nisu bitne već samo napraviti taj korak preko vrata."

Bhaktin Ivana: "Iskreno, jako mi je bilo teško izaći. Ali me onda motiviralo što se Jaya Pradha odlučila krenuti s nama, također Pegijev entuzijazam i iznenadna potpora Maha Jvala Prabhu-a.Tada sam uvidjela da je najbitnije da izađemo i da budemo podrška jedni drugima. Hvala svim bhaktama na ogromnoj potpori i društvu !!!"

Bhaktin Matea: " Sretna sam i zahvalna što na bilo koji način mogu služiti bhakte."

Radujemo se sljedećem mjesečnom sankirtan festivalu!!!

SANKIRTAN KI JAY!

Bhaktin Ivana

 

 
Najnovije
Oglasi
Aktualno
Galerije
Komentari
Prijava ::
Vaišnavski kalendar
Ankete ::
Kada ste zadnji puta naučili napamet novi stih iz šastra?
(34 glasa)
Ovih dana
Nedavno
Odavno
Odavno, i ne sjećate se
Nikada
     
Društvene mreže ::
Slijedi portal.iskcon.hr na Twitter-u
Statistika posjeta ::
Trenutačno je 119 posjetitelja online
 
 
Ova stranica pogledana je 543 puta.
 
Sponzori ::
ISKCON official ::
Vanjski linkovi ::