Novosti
Kalendar najava
Najave
Članci
Galerije
Oglasi
Pojmovnik
Dokumenti
Kalendari
Trenutak inspiracije ::
Inteligentna osoba ne uživa u izvorima bijede, koji nastaju dodirom s materijalnim osjetilima. O Kuntin sine, takvi užitci imaju početak i kraj i mudar čovjek ne nalazi u njima zadovoljstvo.
-- Bhagavad-gita 5.22 --
Novosti ::
Novost, objavljeno: Pet, 24.05.24. 11:13
 

Zagreb - Velika prilika za zagrebački hram!

 
 
Dragi bhakte i dobronamjernici!

Pred nama je novi ambiciozni kapitalni projekt i zapravo izvrsna prilika proširiti hramski posjed Sri Sri Gaura Nitai, kućom Gaura Gadadhara prabhua koja je od samog početka izgradnje hrama na hramskoj čestici.



Nekretnina bi služila kao guest house te kao skladište za 50.000 knjiga, za cijelu Hrvatsku. Također, kada bi kuća konačno postala vlasništvo ISKCON-a, ispunila bi se želja pokojne mataji Padmavati, majke Gaura Gadadhar prabhua.

Već je potpisan predugovor o kupoprodaji u kojem je dogovorena povlaštena cijena od 108.000 EUR, koju hram treba isplatiti do kraja Kartika ove godine (15. studeni 2024.). Plaćena je i kapara u iznosu 10.000 EUR.

Trenutačno raspolažemo sa 60.000 EUR (kapara, profit od sankirtana, donacije i jedno nasljedstvo).

Procijenjeno je da će nam osim iznosa za samu kupnju kuće biti potrebna i sredstva za neophodno uređenje i popravke u iznosu od barem dodatnih 30.000 EUR.

Dakle, zadatak nam je do Kartika sakupiti najmanje 78.000 EUR, što ne bi trebao biti nikakav problem budući da je Zajednica već pokazala kako zna i može ispuniti i veće izazove, kao što je nedavna renovacija hramskog parkinga, legalizacija, obnova hrama nakon katastrofe, solari itd. I sve to u posljednje 2 godine!

Molimo sve koji su u mogućnosti, da se u skladu sa svojim mogućnostima uključe u kampanju prikupljanja potrebnih sredstava, a za sva dodatna pitanja i informacije slobodno se obratite našem Devarsi Narada prabhuu (0913490702) koji vodi ovaj projekt.

Sredstva možete uplatiti na hramski račun za kapitalne projekte:

IBAN: HR5623400091510955126

Od srca, hvala!

Ispred ISKCON-a Zagreb,

Vaš sluga Vaikuntha-murti das,
Predsjednik
 
Najnovije
Oglasi
Aktualno
Galerije
Komentari
Prijava ::
Vaišnavski kalendar
Ankete ::
Kada ste zadnji puta naučili napamet novi stih iz šastra?
(34 glasa)
Ovih dana
Nedavno
Odavno
Odavno, i ne sjećate se
Nikada
     
Društvene mreže ::
Slijedi portal.iskcon.hr na Twitter-u
Statistika posjeta ::
Trenutačno je 45 posjetitelja online
 
 
Ova stranica pogledana je 715 puta.
 
Sponzori ::
ISKCON official ::
Vanjski linkovi ::