Novosti
Kalendar najava
Najave
Članci
Galerije
Oglasi
Pojmovnik
Dokumenti
Kalendari
Trenutak inspiracije ::
Svi planeti u materijalnom svijetu, od najvišeg do najnižeg, mjesta su patnje na kojima se odvijaju uzastopno rađanje i umiranje, ali onaj tko dostigne Moje prebivalište, o Kuntin sine, nikada se više ne rađa.
-- Bhagavad-gita 8.16 --
Novosti ::
Novost, objavljeno: Ned, 21.07.24. 14:59
 

Hrvatska - Veliko hvala za vaš doprinos u dijeljenju knjiga

 
 
Dragi bhakte, u lipnju 2022. objavili smo članak u kojem smo iznijeli alarmantnu situaciju u BBT skladištu republike Hrvatske. Radilo se o velikoj količini nekih naslova knjiga koje stoje između 10 i 15 godina, a godišnje se dijele samo po par komada. Cilj te akcije je bio da se smanji cijena tih knjiga na pristupačnu cijenu, kao na recimo cijenu malih knjiga koje se dijele u masovnoj distribuciji.  Sada vas želimo izvijestiti o rezultatu te akcije i zahvaliti vam se.

Naime,od objavljivanja tog članka 2022. male knjige su se dijelile u rutini, na primer samo "Chant and be happy", uvjerljivo najjeftiniju knjigu, u tom razdoblju bhakte su podijelili negdje oko 16.000 primjeraka. Isto tako Hrvatske "Isopanisada", te "Savršena pitanja savršeni odgovori" podijeljeno je oko 10.000... 



Ništa neuobičajeno za te male knjige. No što se desilo s velikim knjigama koje stoje 10-ak do 15-ak godina i dijele se par komada godišnje? Pa vjerojatno njihov broj bi bio opet isti da nije bilo vaših ljubaznih donacija. Nakon objave članka uslijedile su vaše donacije kojima smo smanjivali cijenu velikih knjiga za otprilike 1 EUR i napokon imamo jako dobar rezultat. 

"Krišna izvor sveg zadovoljstva" koji je u nepromijenjenom broju u skladištu stajao godinama sada je napokon podijeljen skoro 5.000 primjeraka u te dvije godine. "Nektar predanosti", knjigu koja se uvjerljivo najmanje dijeli, u tom je periodu podijeljeno skoro 1.000 komada. 



Još jedanput se od srca zahvaljujemo svim donatorima koji su omogućili da ove slabije dijeljene knjige ipak se podijele i daju mjesta tiskanju novih knjiga. 

Akcija još nije završena jer još uvijek je ostalo 3.000 "Nektara predanosti" i oko 2.000 primjeraka "Krišna izvor sveg zadovoljstva". 

Zato, sve entuzijaste i dobronamjernike molimo da nastave uplaćivati na BBT račun republike Hrvatske i time pomognu u distribuciji Srila Prabhupadinih knjiga.

Vašu ljubaznu uplatu možete izvršiti na HR4623400091510563523
S opisom: donacija za knjige

Ispred BBT-ja vaš sluga Devarsi Narada das 

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati sa mnom na 091/349 0702

 
Najnovije
Oglasi
Aktualno
Galerije
Komentari
Prijava ::
Vaišnavski kalendar
Ankete ::
Kada ste zadnji puta naučili napamet novi stih iz šastra?
(35 glasova)
Ovih dana
Nedavno
Odavno
Odavno, i ne sjećate se
Nikada
     
Društvene mreže ::
Slijedi portal.iskcon.hr na Twitter-u
Statistika posjeta ::
Trenutačno su 43 posjetitelja online
 
 
Ova stranica pogledana je 453 puta.
 
Sponzori ::
ISKCON official ::
Vanjski linkovi ::