Novosti
Kalendar najava
Najave
Članci
Galerije
Oglasi
Pojmovnik
Dokumenti
Kalendari
Trenutak inspiracije ::
Osoba potpuno svjesna Mene, koja zna da sam vrhovni uživatelj svih žrtvovanja i strogosti, gospodar svih planeta i polubogova te dobročinitelj i dobronamjernik svih živih bića dostiže mir  oslobađajući se patnje uzrokovane materijalnim bijedama.
-- Bhagavad-gita 5.29 --
Novosti ::
Novost, objavljeno: Pon, 01.01.07. 17:17
 

Virovitica - Virovitica, 12/2006

 
Izvještava: Bhavatarini dd.
 
 

VIJESTI IZ VIROVITICE

Nastavljamo kao i do sada svake nedjelje sa Sunday feastom i srijedom sa bhakti sangama. Naš lider bhakti sange  Dharma Vatsalah das i njegova supruga Tatjana odlaze  krajem tjedna u Indiju obići sveta mjesta, gdje ostaju do polovice siječnja. Bhakti sange bi se trebale nastaviti pod vodstvom Ramye d.d.

Na nedjeljno  badnje veče  imali smo fest sa gostima iz Koprivnice. Bhakta Hrvoje je vodio melodiozne bhajane, a Markandeya Rsi das je dao lekciju o dvoličnosti. Bilo je dosta pitanja nakon lekcije, tema je bila interesantna svima.

Došla je prvi puta u goste bhaktin Ljubica iz Donjeg Miholjca, entuzijastično se dovezla autobusom, a tako se i vratila. Došla je i Ivana, koja sada već mantra jedan krug dnevno (Jay !) i napravila je nekoliko snimaka  sa nedjeljnog feasta, te ih šaljemo na portal. Sa nama je bila i gošća iz Istre (Ližnjana) mataji Ankica, kojoj je nedavno suprug napustio tijelo i svu utjehu nalazi u Krishni. Imamo i gošću iz Rusije, Katju, kojoj se sviđa Hrvatska, bhakte i voli pjevati Mahamantru.

Feast se održao u domu Saci Kumara Goura das i njegove supruge Ramye d.d.  Za prasadam su se pobrinule kao i do sada  Shubangi d.d., Ramya d.d., Bhavatarini d.d. i bhaktin Maja.

Svi smo pozvani za idući feast kod bhakta u Koprivnicu, na doček Nove godine. Veća je vjerojatnost da ćemo imati feast kod Upanande das, ovdje u Virovitici.

Hare Krishna, svim bhaktama želimo sretnu Novu godinu 2007. i puno duhovnog napretka.

Vaš ponizni sluga Bhavatarini d.d.

Bh. Hrvoje i Saci Dulal d.

Bhn. Maja

Markandeya Rsi d.

Mrtyu-mrtyu d.

Obitelj domaćina s djecom

Sri Sri Sacidulal

 
Najnovije
Oglasi
Aktualno
Galerije
Komentari
Prijava ::
Vaišnavski kalendar
Ankete ::
Kada ste zadnji puta naučili napamet novi stih iz šastra?
(34 glasa)
Ovih dana
Nedavno
Odavno
Odavno, i ne sjećate se
Nikada
     
Društvene mreže ::
Slijedi portal.iskcon.hr na Twitter-u
Statistika posjeta ::
Trenutačno je 26 posjetitelja online
 
 
Ova stranica pogledana je 614 puta.
 
Sponzori ::
ISKCON official ::
Vanjski linkovi ::