Novosti
Kalendar najava
Najave
Članci
Galerije
Oglasi
Pojmovnik
Dokumenti
Kalendari
Trenutak inspiracije ::
Pokušaj saznati istinu prilazeći duhovnom učitelju. Ponizno mu postavljaj pitanja i služi ga. Samospoznate ti duše mogu prenijeti znanje, jer su vidjele istinu.
-- Bhagavad-gita 4.34 --
Novosti ::
Novost, objavljeno: Sub, 30.05.09. 04:52
 

Lika - Lika kamp - novosti

 
Smita Krsna Swami potvrdio svoj dolazak. Pokrenut projekt - "Free Snack"s".
 
 

Dragi bhakte!

Konačno smo dobili potvrdu i Smita Krsna Swamija da će nam se pridružiti na kampu te da ćemo imati priliku slušati njegov seminar "Harmonija s prirodom".

Jedna od novosti na ovogodišnjem kampu je projekt pod nazivom "Free Snack"s". Ideja se pojavila na temelju iskustava s prethodnih kampova a odnosi se na turiste (prolaznike) koji su zastajkivali i znatiželjno gledali prema bhaktama. Da ne bi sve ostalo samo na njihovim znatiželjnim pogledima odlučili smo za njih ove godine pripremiti malo iznenađenje. Prije samog dolaska do Murarijeve kuće, na nekih 500 m sa obje strane, biti će postavljene info table (smjerokazi) s natpisom "Free snack"s". Pored same kuće uz cestu biti će postavljen štand s, kao što samo ime projekta kaže, besplatnim prasadam zalogajčićima i osvježavajućim napitkom. Naravnu tu će biti dežurni bhakta propovjednik koji će gostima pored ukusnih zalogaja objasniti ponešto od Hare Krišna filozofije i kulture. No kako je pamćenje danas kod ljudi jako slabo u pripremi je i brošurica, koju ćemo imati na više jezika za svakog od gostiju koji se zaustave. Pored toga za one najsretnije među njima planiramo imati pri ruci Šrila Prabhupadine knjige isto tako na nekoliko jezika. Stoga bih ovom prilikom zamolili sve vas koji ili imate knjige na engleskom, njemačkom, mađarskom, češkom, poljskom i slovenskom jeziku ili možete doći do istih da nas kontaktirate kako bi zajedno služili Šrila Prabhupada na ovaj način.

Više o propovjednicima, događanjima, službama uz još pokoju zanimljivost pogledajte na http://www.likakamp.net/.

Hare Krišna!

 
Najnovije
Oglasi
Aktualno
Galerije
Komentari
Prijava ::
Vaišnavski kalendar
Ankete ::
Kada ste zadnji puta naučili napamet novi stih iz šastra?
(34 glasa)
Ovih dana
Nedavno
Odavno
Odavno, i ne sjećate se
Nikada
     
Društvene mreže ::
Slijedi portal.iskcon.hr na Twitter-u
Statistika posjeta ::
Trenutačno je 67 posjetitelja online
 
 
Ova stranica pogledana je 1125 puta.
 
Sponzori ::
ISKCON official ::
Vanjski linkovi ::