Članci
Kalendar najava
Najave
Novosti
Galerije
Oglasi
Pojmovnik
Dokumenti
Kalendari
Trenutak inspiracije ::
Svi planeti u materijalnom svijetu, od najvišeg do najnižeg, mjesta su patnje na kojima se odvijaju uzastopno rađanje i umiranje, ali onaj tko dostigne Moje prebivalište, o Kuntin sine, nikada se više ne rađa.
-- Bhagavad-gita 8.16 --
Članci ::
Članak, objavljeno: Čet, 14.10.10. 21:13
 

Izvješća iz Zagreba

 
 

Dragi bhakte nakon vise vaisnavskih kampova i godisnjih odmora FFL krece ponovno sa novim programima.

Za lagani pocetak krenuli smo u petak 08.10.2010.g. sa dva nova programa. Prvi smo odrzali na adresi u Zagrebu, Sestinski dol, u stacionaru za psihicki bolesne osobe a drugi u starackom domu na Bizeku u bivšem hramu. Na prvom programu bilo je 7 bhakta dok su nam se na drugom pridruzili i bhakte iz hrama pa nas je bilo 13.

Podijeljeno je oko 120 kuglica uz pjevanje Svetog Imena i kratkom uvodnom filozofijom svjesnosti Krsne. Sve programe cemo izvoditi kao sluzbu za Gospodina Damodara i Srila Prabhupada pa smo zbog toga vec poceli pjevati slave Gospodina Damodara i na taj nacin produzili Njegov mjesec na nekoliko mjeseci.

U sljedecem periodu zelimo pokusati postojano i nemotivirano dijeliti Sveto Ime, prasadam i filozofijusvjesnosti Krsne kao i obicno onima koji se nalaze u teskoj zivotnoj situaciji a nisu u mogucnosti doci negdje na harinam ili u hram.

Ovom prilikom pozivam sve stare kao i nove bhakte ili prijatelje bhakta koji zele dozivjeti radost dijeljenja milosti preko ovogprogramada nam se pridruze.

Pomoci mozete osobnim sudjelovanjem, preko donacija koje su nam neophodne da bismo uopce mogli raditi ovaj program kao i meditacijom i molitvom ako niste u mogucnosti pomoci na dva prethodna nacina.

Trudit cemo se da informacije o programima budu na programu ili na oglasnoj ploci u templu ili slobodno nazovite na moj broj 092/122-7-826 u vezi svih informacija u vezi toga.

Na kraju svima lijepi pozdrav Hare Krsna


DJELJENJE PRASADAMA KI JAY!
MARATON ZA ZADOVOLJSTVO GOSPODINA DAMODARA KI JAY!

Srila Prabhupad ki jay!
 
vas sluga Dharma setu

 
Najnovije
Oglasi
Aktualno
Galerije
Komentari
Prijava ::
Vaišnavski kalendar
Ankete ::
Kada ste zadnji puta naučili napamet novi stih iz šastra?
(34 glasa)
Ovih dana
Nedavno
Odavno
Odavno, i ne sjećate se
Nikada
     
Društvene mreže ::
Slijedi portal.iskcon.hr na Twitter-u
Statistika posjeta ::
Trenutačno je 31 posjetitelj online
 
 
Ova stranica pogledana je 1204 puta.
 
Sponzori ::
ISKCON official ::
Vanjski linkovi ::