Novosti
Kalendar najava
Najave
Članci
Galerije
Oglasi
Pojmovnik
Dokumenti
Kalendari
Trenutak inspiracije ::
Nakon mnogo rođenja i smrti onaj tko ima pravo znanje predaje se Meni, znajući da sam Ja uzrok svih uzroka i sve što postoji. Takva velika duša vrlo je rijetka.  
-- Bhagavad-gita 7.19 --
Novosti ::
Novost, objavljeno: Čet, 19.03.15. 08:16
 

BiH - Sarajevo - Novosti u hramu i zajednici

 
 

1. HG VIJAYA PRABHU

ISKCON-ov ministar za sankirtan, HG Vijaya Prabhu, ponovo će nas blagosloviti svojim društvom od ponedjeljka do petka iduće sedmice (23-27.3.). Počevši od Bhagavad-gita lekcije u ponedjeljak, prabhu će dati sva jutarnja i večernja predavanja, u skladu sa rasporedom koji ćemo naknadno poslati.

Prabhu je riznica samilost i inspiracije vezane za dijeljenje transcendentalne literature, koju uspješno dijeli gotovo 40 godina. http://iskconbookdistribution.com/contact-vijaya-prabhu/


2. PROGRAMI

U petak je nepovoljan dan jer ćemo imati pomrčinu sunca. Na takve dane postoji jedno sigurno mjesto, a to je utočište našeg hrama u kojem možemo raditi svepovoljno pjevanje Svetih imena Gospodina Harija (Krišne) u društvu bhakta. Nama yajna kao i obično traje od 18-21h.


Nakon uobičajenog jutarnjeg programa u subotu, u 12 h počinje 2. dio škole kuhanja sa Vidriti prabhuom. Nekolicina polaznika od prošli put izrazila je svoje veliko zadovoljstvo Vidriti prabhuom, atmosferom, naučenim, ali i ukusom preparacija koje su skuhali. Pridružimo im se!


U nedjelju nam Sunday feast lekciju po prvi puta daje naša Lalita dd, koja se nedavno vratila sa hodočašća po Zapadnom Bengalu i Orissi, te će nam prenijeti svoje vrijedne utiske i realizacije.


Dobrodošli!


3. RAMA NAVAMI

U subotu 28.3. je Dan pojave Gospodina Ramacandre-Rama Navami i već sada možemo meditirati koje službe želimo ponuditi Gospodinu na tja povoljan dan. Koordinator festivala je Šri Niketau prabhu(061 228 243).


4. DOLAZAK ŠARANGA THAKUR PRABHUA

Početkom aprila dolazi nam drag prijatelj Šaranga Thakur prabhu. Nakon Sunday feasta, 5.4. on bi nam mogao dati i  seminar Nektarska uputstva (Upadešamrita) od ponedjeljka do četvrtka 9.4.

Jako je bitno da vidimo ima li zainteresiranih bhakta koji bi pohađali seminar, pa vas ponizno molimo da svoju zelju za ovim seminarom odmah izrazite odgovorom na ovaj e-mail ili Dhira-prasanta dasu na 061 150 115.


S poštovanjem ispred ISKCONa Sarajevo

Vaš sluga Revati dd

 
Najnovije
Oglasi
Aktualno
Galerije
Komentari
Prijava ::
Vaišnavski kalendar
Ankete ::
Kada ste zadnji puta naučili napamet novi stih iz šastra?
(34 glasa)
Ovih dana
Nedavno
Odavno
Odavno, i ne sjećate se
Nikada
     
Društvene mreže ::
Slijedi portal.iskcon.hr na Twitter-u
Statistika posjeta ::
Trenutačno je 67 posjetitelja online
 
 
Ova stranica pogledana je 1372 puta.
 
Sponzori ::
ISKCON official ::
Vanjski linkovi ::