Članci
Kalendar najava
Najave
Novosti
Galerije
Oglasi
Pojmovnik
Dokumenti
Kalendari
Trenutak inspiracije ::
Ja sam izvor svih duhovnih i materijalnih svjetova. Sve izvire iz Mene. Mudre osobe koje to savršeno dobro znaju služe Me s predanošću i obožavaju Me svim srcem.
-- Bhagavad-gita 10.8 --
Članci ::
Članak, objavljeno: Čet, 05.10.06. 08:33
 

Harinam sankirtan yajna

 
Izvještava: bh. Ivan Hajdinjak
 
 

Hare Krsna!
Molim vas primite moje najponiznije poštovanje.
Sva slava Srila Prabhupadu!

Javljam se u ime putujuće sankirtan ekipe iz Sri Sri Gaura-Nitai Mandira u Zagrebu, a koju predvodi Suvarna-bindu prabhu. Ove nedjelje smo se vratili iz Slavonskog Broda, gdje smo proveli više od mjesec i pol dana.

U Koncertnoj dvorani „Ivana Brlić Mažuranić“, koja se nalazi u centru Sl. Broda, organizirali smo već dva javna programa, na koji je zajedno došlo više stotinu gostiju. Na Sunday Feastove dolazi u prosjeku oko 15-tak gostiju, dok jedan bračni par s malom kćerkicom dolazi na svaki jutarnji program, koji počinje u 7:00.

Osim toga, preko tjedna dijelimo Srila Prabhupadove knjige u samom Slavonskom Brodu, okolici i Požegi, gdje smo 24. 06. (subota) organizirali javni program (došlo je na žalost samo osam gostiju, valjda radi vrućine!?). Od 4. mjeseca, kada smo prvi put otišli u Sl. Brod, pa sve do danas, na tom području je podijeljeno oko 3000 knjiga. 

Što se tiče harinama, svake subote smo imali dva harinama: prijepodne u Požegi, a navečer u Sl. Brodu. Pjevanje Svetog Imena na trgovima smo toliko zavoljeli, da smo ovaj tjedan započeli veliku seriju harinama na Trgu Bana Jelačića u Zagrebu.

Svi bhakte su pozvani da se pridruže harinamu koji će se održavati ovaj tjedan, do subote, svakog dana od 19:00 do 21:00. U galeriji slika možete pogledati slike s harinama od ponedjeljka i utorka. Ukoliko ste inspirirani, molimo vas da se pridružite.

Harinam Sankirtan Yajna ki! Jay!!!

Vaš sluga bh. Ivan Hajdinjak

P. S. I: Bhakta Nikola Hapač molim te javi se ukoliko pročitaš ovaj izvještaj! Trebamo te!

P.S. II: Pozdrav bh. Korneliju, bhn. Ljilji i bhn. Joni iz Sl. Broda!

 
Najnovije
Oglasi
Aktualno
Galerije
Komentari
Prijava ::
Vaišnavski kalendar
Ankete ::
Kada ste zadnji puta naučili napamet novi stih iz šastra?
(34 glasa)
Ovih dana
Nedavno
Odavno
Odavno, i ne sjećate se
Nikada
     
Društvene mreže ::
Slijedi portal.iskcon.hr na Twitter-u
Statistika posjeta ::
Trenutačno su 64 posjetitelja online
 
 
Ova stranica pogledana je 567 puta.
 
Sponzori ::
ISKCON official ::
Vanjski linkovi ::